Denní horoskop KOZOROHA na 4. 8. 2022

Kozoroh 4. 8. 2022

Kozorozi, možná máte v poslední době tendenci chodit do práce ospale. Dnes vás však budík probudí. Možná pochopíte, že je naléhavě zapotřebí vaší pomoci a že není času nazbyt. Můžete očekávat, že vložíte velké množství energie do jediného, dobře definovaného cíle. Pokud obvykle bloumáte od projektu k projektu, bude to pro vás změna.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebesa vám dnes pomáhají. Všechno to vzdychání, pláč a omdlévání z lásky... Někdy toho všeho může být až příliš a může to být taková otrava, která vám kazí život, brání vám v tom, abyste se věnovali svému životu a pokračovali ve své práci. Pokud se však vztah stává příliš horkým na to, abyste ho zvládli, musíte se dnes s určitým aspektem smířit.

Práce

Zdá se, že někdo, kdo ví, že má pravdu, se o ni otírá. Pokuste se překonat nezralý, egoistický přístup této osoby a vytáhněte z ní trochu užitečných informací. Tyto informace vám pomohou nově definovat váš pohled na věc.

Peníze

Tento týden se věnuje aktivitě v oblasti dluhů. Pokud jste se chystali uzavřít splátkový kalendář na některé dlužné účty, určitě zavolejte a začněte s tím. Pokud potřebujete požádat o novou úrokovou sazbu na své kreditní kartě, máte podporu, abyste to mohli udělat právě teď. Vesmír trvá na tom, abyste jednali a neponechávali věci náhodě. Není to žádná legrace.

Zdraví

Díky dnešnímu uspořádání planet zažijete nemalou radost ve společnosti svých vrstevníků. Možná nebudete schopni vše sledovat, ale vaše očekávání budou naplněna a překonána a tento zážitek ve vás zanechá pocit podivného odloučení. Abyste znovu propojili své tělo s tímto pocitem vzrušujícího snění, nezapomeňte tento týden neustále cvičit a po celou dobu zhluboka a vydatně dýchat. Krevní oběh a nervová stimulace vám pomohou udržet se ve středu.

Přečtěte si také