Denní horoskop KOZOROHA na 5. 3. 2023

Kozoroh 5. 3. 2023

Kozorozi, může k vám přijít spousta dopisů, telefonátů nebo e-mailů, které vám přinesou mnoho dobrých zpráv a užitečných informací. Některé z nich by se mohly týkat nových a inovativních příležitostí, které vás velmi zajímají. Očekávejte spoustu diskusí, které by vás mohly pořádně rozproudit. Zapište si to, co se vám zdá nejslibnější, a zbytek nechte na ostatních.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Rozvíjení vztahů je proces učení a my jsme často přitahováni k těm, kteří nás mohou naučit nejvíce o nás samých. Nebeská atmosféra znamená, že máte šanci odhalit více o tom, proč jste se zapletli do svého současného vztahu a co byste se z něj měli naučit. Může vám to také pomoci odpovědět na další důležitou otázku, která vám v poslední době vrtá hlavou.

Práce

Dýchejte volně a snadno. Snažte se, aby vás netížila těžká břemena. Můžete mít tendenci přemýšlet o všech věcech, které by se mohly pokazit. Už jen pomyšlení na tyto nástrahy způsobí, že se projeví. Místo toho myslete pozitivně.

Peníze

Váš vztahový sektor je zvýrazněn, což znamená, že můžete být v pokušení více se stýkat s lidmi, poznávat nové lidi a rozvíjet stávající vztahy s ostatními. Můžete však být také v pokušení se nyní přestěhovat nebo prodat nějakou nemovitost s menším ziskem, jen abyste se dostali ven. Postupujte pomalu, abyste později svého rozhodnutí nelitovali.

Zdraví

Díky planetárnímu uspořádání jste dnes expanzivní a přátelští. Zkuste místo tvrdé skořápky obrátit ke světu své měkké podbřišky a budete překvapeni, co se stane. Nezapomínejte na vlastní potřeby. Využijte energii k tomu, abyste si připomněli, co skutečně chcete, a nebojte se to vyslovit. Udělejte si čas na něco jen pro sebe, například pokud jste zaneprázdnění rodiče. Pomůže vám to lépe pomáhat druhým.

Přečtěte si také