Denní horoskop KOZOROHA na 5. 4. 2022

Kozoroh 5. 4. 2022

Kozorozi, dnes byste si mohli odpočinout od všeho nedávného vzrušení a pořádně se podívat na svůj pracovní život. Je uspokojivý? Přispívá nejen k vašemu blahu, ale také k blahu celé planety? Pravděpodobně se rozhodnete nějakým způsobem změnit svou profesi, a to buď rozšířením stávajícího zaměstnání, nebo přijetím zcela nového.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nedávné rozhovory vás přiblížily k pochopení někoho výjimečného, možná blíž, než jste si kdy mysleli. Planetární konjunkce nyní vyžaduje, abyste podnikli nějaké kroky k zajištění toho, co jste tak pracně vybudovali. Pozvěte toho, koho zbožňujete, někam na originální místo a udělejte mu velmi zvláštní nabídku, kterou nemůže odmítnout. Je pravděpodobné, že bude ochotně souhlasit.

Práce

Nenechte se strhnout emocemi. Vaše nálada může být dost kyselá, ale vaše myšlení je jasné. Nenechte se svými pocity rozptylovat od důležité analytické práce, kterou vykonáváte. Zůstaňte soustředění a můžete toho hodně dokázat.

Peníze

To, co vlastníte, může být v dražbě, protože se snažíte získat potřebnou hotovost. Ujistěte se, že jste s partnerem na stejné vlně ohledně podrobností prodeje, protože se může stát, že následky budou příliš vážné na to, abyste riskovali něco menšího. Vaše rodina, děti a partner spoléhají na to, že se rozhodnete správně.

Zdraví

Když víte, co chcete, vyzařuje z vás nápadný pocit spokojenosti, kterého si lidé okamžitě všimnou. Záříte vnitřním uspokojením. Díky současnému uspořádání planet se dokážete naladit na své nejvyšší sebeuvědomění a možná dokonce vyřešit konflikty, které vás již nějakou dobu trápí. Energii tohoto měsíce využijte ke zvýšení svých fyzických aktivit. Naplánujte si na víkend projížďky na kole, využijte volný čas k zábavným aerobním rozptýlením. Díky kombinaci těchto hvězdných sil bude vaše nálada stabilní a příjemná.

Přečtěte si také