Denní horoskop KOZOROHA na 5. 5. 2023

Kozoroh 5. 5. 2023

Kozorozi, dnes by vám mohl zavolat poněkud vesmírný přítel nebo známý z velké dálky a možná vám navrhnout návštěvu. Nemusí vám to teď vyhovovat a mohli byste se dostat do rozpaků, zda s tím souhlasit, nebo ne. Vaše rozhodnutí nakonec závisí na tom, jak moc vám na této osobě záleží a jak moc ji chcete vidět. Než řeknete ano, nebo ne, dobře si to rozmyslete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Plánování toho, o čem budete na schůzce mluvit, vám možná dodá potřebnou sebedůvěru a jistotu, ale nebude to ten nejlepší způsob, jak jít na věc. Dnešní postavení planet vás naopak vybízí k tomu, abyste nechali diskusi přirozeně plynout do jakýchkoli témat, která se naskytnou... Tak zjistíte, že si oba krásně rozumíte.

Práce

Věnujte pozornost detailům, namísto toho, abyste je bezstarostně přeskakovali. Jste dobří v tom, abyste viděli celkový obraz věcí, ale dnes je mimořádně důležité, abyste si všímali maličkostí. Tyto detaily budou mít z dlouhodobého hlediska zásadní význam.

Peníze

Čeká vás týden plný výzev. Vaše sny mohou být více než jen zdrojem inspirace. Jejich představy a nápady vám pomohou určit, v jakém oboru byste byli dobří a jak se v něm posunout dál. Musíte také posílit své úspory. Změna se blíží a vy budete chtít být připraveni.

Zdraví

Ať už to víte, nebo ne, jste pro své přátele zdrojem útěchy. Lidé mají rádi vaši společnost, protože cítí, že ve vaší přítomnosti mohou být sami sebou. Vy však nemůžete přežít jen na základě pocitu potřebnosti. Konvergence planet vás povzbudí k tomu, abyste společně s přáteli naplňovali své zdravotní potřeby, a tak se snažte povzbudit ostatní, aby spolu s vámi pili hodně vody, třikrát týdně cvičili a dobře jedli.

Přečtěte si také