Denní horoskop KOZOROHA na 5. 6. 2022

Kozoroh 5. 6. 2022

Kozorozi, zásilka, kterou jste očekávali z velké dálky, se může opozdit a vy se budete ptát, zda se neztratila. Není tomu tak. Bohužel nemůžete dělat nic jiného než čekat. Také mechanické zařízení by mohlo vypovědět službu, což by si vyžádalo zavolat do opravny. To by vás mohlo vrátit o něco zpět a vy byste mohli být nervózní. Zkuste si najít něco jiného na práci!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný aspekt ve hře je skvělý pro rozpuštění uzlů, napětí a bariér v současném vztahu. Pokud jste oba v poslední době procházeli těžkým obdobím, využijte této skvělé příležitosti, abyste spolu podnikli něco výjimečného a znovu mezi vámi vytvořili hřejivý a láskyplný pocit. Zkuste romantické jídlo ve dvou nebo si pusťte svůj oblíbený film. Udělejte cokoli, co vám pomůže se uvolnit.

Práce

Možná máte pocit, že každý, s kým komunikujete ohledně pracovních záležitostí, ví něco, co vy ne. Nedovolte, aby tato paranoia ovlivnila váš výkon. Odmítněte ji a místo těchto podivných vibrací se soustřeďte na práci.

Peníze

Tento týden je věnován vašim penězům a hodnotám. Může to být hvězdný týden, kdy se vám zdánlivě z ničeho nic naskytne více příležitostí k výdělku. To znamená, že možná budete muset v tuto chvíli trávit více času v práci a méně času ve společnosti. Vaše společenské skupiny vás mohou vyčerpávat nebo po vás vyžadovat příliš mnoho, což vytváří velké napětí a únavu.

Zdraví

Dnes jste připraveni riskovat a bránit to, co je pro vás důležité. Nenechte se však unést a nezapomeňte na své základní potřeby. Pokud máte sklon být středem pozornosti, tanec nebo nácvik boxerských pohybů na veřejnosti vám poskytne potřebný trénink a zároveň uspokojí váš "odvážný" pocit. Mezi další "odvahy" může patřit to, co jíte. Dejte rozinky do masového pokrmu, který můžete připravit. Jsou báječné pro vaše srdce a kombinace chutí je úžasná!

Přečtěte si také