Denní horoskop KOZOROHA na 5. 7. 2022

Kozoroh 5. 7. 2022

Obraťte dnes svou energii dovnitř, Kozorozi. Udělejte si podrobný seznam toho, co potřebujete udělat, seřazený podle důležitosti. Je čas udělat si inventuru a udělat si pořádek. Projekty zaměřené na detaily jsou zvýhodněny a vy máte mnohem více trpělivosti a soustředění než obvykle. Zpomalte tempo a nezapomeňte si přivonět k růžím, když jdete kolem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Můžete se pouštět do tolika úletů, kolik chcete, pokud jde o určitý vztah, ale to nezmění realitu toho, co se mezi vámi děje. Současná astrální konfigurace vás vybízí k tomu, abyste nefantazírovali o tom, jaké by věci mohly být, ale řešili je takové, jaké jsou. To vám více než cokoli jiného pomůže dosáhnout pokroku s někým mimořádně lahodným.

Práce

Nyní je vhodná doba pro revizi dlouhodobého kariérního plánu. Blíží se pro vás velká změna, a proto buďte připraveni na úpravy. Nemá smysl zůstávat na dosavadní cestě, pokud cítíte, že vás to táhne jiným směrem. Následujte své srdce.

Peníze

Čeká vás zajímavý týden plný peněz. To může být mimořádně šťastné, takže mějte oči na stopkách a hledejte nejrůznější nové příležitosti, jak vydělat peníze a získat všechny peníze, které k vám již přicházejí. Vesmír ovlivňuje způsob, jakým v současné době splácíte své nesplacené dluhy. Pomalý a vytrvalý běh vždy vyhrává.

Zdraví

Ve hře je krásný aspekt, který vyzývá k oslavě toho, co umíte nejlépe. Ať už vám dělá dobře cokoli, těchto pár dní byste měli sdílet s lidmi, které máte rádi, a dělat věci, které máte rádi. Ve skutečnosti, když si tranzity, jako je tento, užíváte naplno, jste často obdařeni vhledem, který vám může pomoci překonat překážky v blízké budoucnosti. Získejte pozitivní sílu prostřednictvím zdravých, rozumných oslav.

Přečtěte si také