Denní horoskop KOZOROHA na 5. 8. 2022

Kozoroh 5. 8. 2022

Dnešní den pro vás může být vrcholný, Kozorozi, zejména pokud jde o vaše emoce. Mohlo by se stát, že se nad vámi budou lidé snažit získat určitou moc. Možná se na vás snaží působit svou vahou, aby vás k něčemu přiměli. Nenechte se zmanipulovat. Postavte se za sebe a buďte silní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud musíte svého současného milence přibít k podlaze, abyste ho přiměli zůstat, neříká vám to něco? Pokud musíte používat zatvrzelé postoje, abyste zmanipulovali určitou situaci, pak to nepřinese zázrak lásky. Pokud jste ochotni přiznat, že pod chladným chováním se skrývá postoj strachu, pak můžete místo toho získat skutečné porozumění.

Práce

Máte tendenci naléhat na ostatní, aby vám poskytli informace. Čím víc se budete snažit, tím víc se budou ostatní bránit vašim dotazům. Tvrdohlavý přístup nebude fungovat. Možná budete muset být rafinovanější a lstivější, abyste získali údaje, které hledáte.

Peníze

Tento týden se věnuje aktivitě ve vaší oblasti dluhů. Pokud jste se chystali uzavřít splátkový kalendář na některé dlužné účty, určitě zavolejte a začněte s tím. Pokud potřebujete požádat o novou úrokovou sazbu na své kreditní kartě, máte podporu, abyste to mohli udělat právě teď. Vesmír trvá na tom, abyste jednali a neponechávali věci náhodě. Není to žádná legrace.

Zdraví

Když se do toho pustíte, můžete být velice svědomití, pokud jde o váš jídelníček. Vzpomeňte si na lva ve volné přírodě. Pro lva a jeho mláďata je vhodná jen ta nejčerstvější kořist. Když jde o krmení mláďat, nic nestojí v cestě. Zkuste tuto kočičí mentalitu použít při návštěvě místního obchodu s biopotravinami. Přistupte k prodavačům a zeptejte se, která zelenina je nejčerstvější, a dopřejte si to nejlepší, co země nabízí.

Přečtěte si také