Denní horoskop KOZOROHA na 6. 3. 2023

Kozoroh 6. 3. 2023

Nadšení pro duchovní a metafyzická studia by vás mohlo přivést k optimistickému pohledu do budoucnosti. Vaše fyzická energie je vysoká, Kozorozi, a to naznačuje, že chcete vyzkoušet jógu, tai-či nebo jinou disciplínu, která kombinuje fyzické cvičení s rozvojem psychických a duchovních schopností. Přátelé by se k vám mohli chtít při této činnosti připojit. Nechte vnuknutí plynout a zapište si je.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce vás vybízí k dalekým cestám za způsobem, jak nahlédnout na nedávnou vztahovou katastrofu v novém světle. I když je naprosto nezbytné dopřát si čas, abyste se s tím vyrovnali, nemá smysl se tlouct do hlavy nebo se cítit špatně za to, že přemýšlíte, zda se ještě někdy odvážíte znovu navázat vztah. Pomůže vám podívat se na tuto událost v novém světle.

Práce

Váš pevný, praktický a konkrétní plán je otřesen něčím nečekaným. Ve vzduchu je cítit strnulost, která vám ztěžuje pohybovat se podle plánu. V informacích, které přicházejí, spatřujte moudrost, nikoliv rozčilení.

Peníze

Váš vztahový sektor je zvýrazněn, což znamená, že můžete být v pokušení více se stýkat s lidmi, poznávat nové lidi a rozvíjet stávající vztahy s ostatními. Můžete však být také v pokušení se nyní přestěhovat nebo prodat nemovitost s menším ziskem, jen abyste se dostali ven. Postupujte pomalu, abyste později svého rozhodnutí nelitovali.

Zdraví

Dnešní astrální energie vám dává možnost nahlédnout své nejhlubší ideály a hodnoty. Tento druh vhledu je cenný zejména pro někoho, kdo je až příliš připraven pomáhat druhým uskutečňovat jejich sny. Určitě vám prospěje čas strávený v klidu zkoumáním toho, na čem vám skutečně záleží. Neváhejte si projít své oblíbené internetové knihkupectví a podívat se, co vás zaujme. Stejně tak se pokud možno projděte uličkami svého oblíbeného obchodu se zdravou výživou a zjistěte, k čemu přirozeně tíhnete, a pak to dnes použijte v jídle.

Přečtěte si také