Denní horoskop KOZOROHA na 6. 4. 2023

Kozoroh 6. 4. 2023

Kozorozi, možná zjistíte, že vaše energie dnes přichází v silných, nepravidelných výkyvech. Nedivte se, že jste v jednu chvíli na vrcholu sil a vzápětí na dně. I když svým jojo chováním všechny přivádíte k šílenství, nenechte se odradit od toho, abyste v tomto módu pokračovali. Pravděpodobně jste schopni velmi dobře sledovat desítky věcí, které se kolem vás dějí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní postavení planet vám umožňuje naplánovat si vřelý a svůdný scénář s dostatečným předstihem, abyste si byli jisti konečným úspěchem. Možná jste si lámali hlavu nad tím, jak tento cenný úlovek přilákat, když se vám náhle dostane odpovědi. Vše, co nyní potřebujete, je správné oblečení a dokonalá atmosféra. Přirozená chemie mezi vámi se jistě postará o zbytek.

Práce

Současná struktura nebo formát vám nemusí nutně pomoci dosáhnout vašich cílů. Nyní je čas vyzkoušet nový přístup. Pracujte se systémem místo proti němu nebo tuto strukturu zcela zrušte a založte si vlastní.

Peníze

Aktivita ve vašem domě společných investic a majetku může znamenat jediné. To, co vlastníte, může být v dražbě, protože se snažíte získat potřebnou hotovost. Ujistěte se, že jste s partnerem na stejné vlně ohledně podrobností prodeje, protože se může stát, že následky budou příliš vážné na to, abyste riskovali něco menšího. Vaše rodina, děti a partner spoléhají na to, že se rozhodnete správně.

Zdraví

Jste přirozený vychovatel a bez ohledu na to, jak moc vám říkáme, abyste se starali sami o sebe, vždy budete mít potřebu starat se o druhé. Snažte se tyto dvě činnosti spojit, kdykoli je to možné. Ve skutečnosti vám planetární energie ve hře dává zvýšenou vnímavost a vy jste intuitivně schopni vycítit své hranice. Možná zjistíte, že se během současného tranzitu probouzíte brzy ráno. Je to skvělá doba na to, abyste se prošli a věnovali si trochu osobního času  a možná se to bude líbit i psovi!

Přečtěte si také