Denní horoskop KOZOROHA na 6. 6. 2023

Kozoroh 6. 6. 2023

Vesmír vás vyzývá, abyste zvětšili svou vizi, Kozorozi. Je čas vidět věci z větší, lepší a pokročilejší stránky. Pamatujte, že život je zrcadlo. Je velmi nepravděpodobné, že dostanete víc, než v co doufáte. Sněte tedy ve velkém, doufejte ve velké a představujte si sami sebe ve hvězdách. Neprodávejte se za málo. Je to zneužití pokory a skromnosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární uspořádání vám dává příležitost seznámit se s určitou osobou, kterou již delší dobu obdivujete zpovzdálí. Jediné, co jste potřebovali, je příležitost navázat rozhovor a přimět ji tak, aby si vás všimla. I když to může začít jako intelektuální vztah, později by se mohl změnit v něco slibnějšího.

Práce

Můžete trpělivě čekat, až na vás přijde řada, ale nikdo vás neosloví, aby se zeptal na váš názor. Prosaďte se tím, že budete v případě potřeby agresivní.

Peníze

Tento týden je věnován vašim penězům a hodnotám. Může to být hvězdný týden, kdy se vám zdánlivě z ničeho nic naskytne více příležitostí k výdělku. To znamená, že možná budete muset v tuto chvíli trávit více času v práci a méně času ve společnosti. Vaše společenské skupiny vás mohou vyčerpávat nebo po vás vyžadovat příliš mnoho, což vytváří velké napětí a únavu.

Zdraví

Dopřejte si dostatek času na to, abyste dnes vše zvládli. Můžete se cítit taženi několika směry najednou a bude vás stát hodně emoční energie, abyste se vyrovnali, než začnete věci realizovat. Ačkoli cvičení může být to poslední, na co myslíte, vezměte v úvahu, že vše, co děláte, bude těžit z ostřejšího soustředění, které budete mít, jakmile dáte svému srdečnímu tepu šanci posílit a napumpovat čerstvou krev do svého systému.

Přečtěte si také