Denní horoskop KOZOROHA na 6. 8. 2022

Kozoroh 6. 8. 2022

Tento den bude zajímavý, pokud budete mít oči a uši otevřené pro příležitosti, které se naskytnou. Nebojte se přijímat nové výzvy. I když si nejste jisti svými schopnostmi, využijte příležitosti vyzkoušet si je. Noví přátelé jsou na cestě k vám – dejte si záležet na úsměvu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Největší strach máte z jakékoli odchylky od normálu, z jakéhokoli drobného zpoždění nebo zádrhelu ve svém plánu, vlastně z neznámého obecně. Planetární konfigurace po vás žádá, abyste učinili těžké rozhodnutí. Buď se musíte posunout do neznáma týkajícího se jistého vztahu, což přinese mnoho změn, nebo zůstat na místě ve svém suchém a zaprášeném koutku.

Práce

Možná budete mít problém přizpůsobit se energii dne. Většinu času budou vaše myšlenky rozptýlené a bude pro vás těžké být produktivní, protože rozptýlení je všude. Neobviňujte se z toho. Prostě se snažte dělat, co umíte.

Peníze

Tento týden se věnuje dluhům. Pokud jste se chystali uzavřít splátkový kalendář na některé dlužné účty, určitě zavolejte a začněte s tím. Pokud potřebujete požádat o novou úrokovou sazbu na své kreditní kartě, máte podporu, abyste to mohli udělat právě teď. Vesmír trvá na tom, abyste jednali a neponechávali věci náhodě. Není to žádná legrace.

Zdraví

Milujete ten pocit, který vám cvičení dává, ačkoli dokážete být také strašně líní! Nejedná se o žádné odsuzování, jen se snažte uvědomit si, že byste mohli získat spoustu radosti a energie, kdybyste dělali jen o trochu více pohybu, než děláte v současné době! Nedělejte nic drastického, jen zvyšte to, co už děláte. Pokud neděláte nic, zkuste chodit pěšky než jezdit autem nebo jděte po schodech než jet výtahem. Nespěchejte, ale zintenzivněte svůj pohyb.

Přečtěte si také