Denní horoskop KOZOROHA na 7. 2. 2023

Kozoroh 7. 2. 2023

Kozorozi, bylo by moudré věnovat dnes nějaký čas přemýšlení o svých financích. Máte realistický rozpočet, nebo ten váš nezahrnuje takové věci, jako je zábava, dárky a příležitostné rozhazování? Takový rozpočet vám nebude stačit, protože to jsou výdaje, které má každý. Dobře se podívejte na své výdajové zvyklosti a zjistěte, kde byste mohli bez větší bolesti ubrat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešek je čistá poezie a romantika. Svou nejnovější lásku můžete pozvat domů na intimní večeři pro dva včetně ústřic, šampaňského a jahod se šlehačkou. Vytvořte si kouzelnou atmosféru s aromatickými vůněmi, měkkým osvětlením a spoustou polštářů. Určitě budete oba na tuto noc vzpomínat a možná ji budete chtít opakovat co nejčastěji.

Práce

Dnešní den je vhodný k tomu, abyste následovali vůdce. Pokud se pokusíte odbočit na vlastní pěst nebo postupovat svým vlastním jedinečným způsobem myšlení, nedostane se vám příliš velké podpory. Naslouchejte svým nadřízeným a získáte si přízeň svého okolí.

Peníze

Tento týden oslovíte svou prací mnohem větší publikum, což časem vede k většímu objemu peněz. Možná se znovu spojíte s lidmi z minulosti a seznámíte se se zcela novými fanoušky. Bez ohledu na to, čím se živíte, jste tlačeni na pódium, abyste přednesli své jedinečné poselství. Aspekty vám poskytují podporu a sílu, kterou potřebujete díky blízkým vztahům. Teď už nemůžete udělat nic špatného. Využijte toho osobně i finančně.

Zdraví

Nedovolte, aby pokrok stál v cestě citům. V tomto týdnu si pravděpodobně budete říkat „K čemu to všechno je?“ – a přestože na tuto otázku nebudete schopni odpovědět, je důležité dát si na ni čas. Trochu zpomalte tempo a otevřete se svému vnitřnímu hlasu. Dopřejte si čas na odpočinek a regeneraci tím, že si v rozvrhu vyhradíte čas na cvičení. Po něm vypijte hodně vody a nezapomeňte zhluboka dýchat.

Přečtěte si také