Denní horoskop KOZOROHA na 7. 4. 2022

Kozoroh 7. 4. 2022

Kozorozi, je důležité, abyste se nyní zaměřili na duchovní záležitosti. Zvažte přihlášení na kurz jógy, který kombinuje meditaci s fyzickým cvičením. Je nezbytné propojit mysl, tělo a duši. Čím více dokážete tyto tři části své bytosti integrovat, tím zdravěji se budete cítit. Dobrým způsobem, jak tohoto cíle dosáhnout, by byla také hodina vysokoenergetického tance.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy je k rozlousknutí ořechu opravdu potřeba kladivo, protože některé ořechy mohou mít velmi tvrdou skořápku. Současná astrální konfigurace naznačuje, že dnes můžete mít dilema týkající se problému v současném vztahu. Zdá se však, že osud hraje roli v tom, jak velký a silný úder to bude. Problém se rozhodně nebude chtít zdržovat.

Práce

Obrácením pozornosti k jiným záležitostem ty obtížné nezmizí. Překážkám se můžete postavit čelem. Buďte vždy otevřeni k vytvoření přátelského a kooperativního dialogu. Díky tomu bude den probíhat mnohem hladčeji.

Peníze

To, co vlastníte, může být v dražbě, protože se snažíte získat potřebnou hotovost. Ujistěte se, že jste s partnerem na stejné vlně ohledně podrobností prodeje, protože se může stát, že následky budou příliš vážné na to, abyste riskovali něco menšího. Vaše rodina, děti a partner spoléhají na to, že se rozhodnete správně.

Zdraví

Některé dny se prostě nevydaří a vy za to nemůžete nést odpovědnost! Nejlepší, co můžete udělat, je držet se toho, co znáte. Víte například, že denním dietním minimem je osm sklenic vody (pokud chcete, zdvojnásobte je). Víte také, že osobní čas je pro vás důležitý (i když máte tendenci předstírat, že tomu tak není). Bez ohledu na překvapení, která vám den přinese, se utěšujte dobrými věcmi, které pro sebe můžete vždy udělat.

Přečtěte si také