Denní horoskop KOZOROHA na 7. 6. 2022

Kozoroh 7. 6. 2022

Dejte si pozor, abyste dnes nebyli příliš lehkomyslní, Kozorozi. Bylo by moudré nasadit vážnější tón než obvykle. Možná budete mít sklon říkat slova lehkovážně, ale lidé vás budou brát doslova. Ujistěte se, že to, co říkáte, myslíte vážně. Vaše pozornost věnovaná módě a popkultuře může být v rozporu se silou, která po vás žádá, abyste se zaměřili na věci hlubší duchovní hodnoty.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná nebeská energie by mohla naznačovat, že pokud jde o současný partnerský vztah, může zde být zdroj napětí. Zdá se, že se to týká plánů do budoucna a také přesvědčení, které máte jeden o druhém a o vašem vztahu. Mohlo by se stát, že jste v jedné nebo dvou oblastech nerealističtí a příliš ambiciózní. Dejte to do pořádku a vše ostatní zapadne na své místo.

Práce

Přibalte si své brnění mezi ostatní pracovní nástroje ještě dnes. Nadřízení mohou být při hodnocení vašeho výkonu mimořádně přísní, takže buďte připraveni. Snažte se nebrat si nic osobně a pamatujte, že je to jen práce - můžete odejít, kdykoli budete chtít.

Peníze

Tento týden by pro vás mohl být trochu stresující. Aktivita ve vašem domě peněz přináší příležitosti a náhlé změny. Šetřete, jak jen to jde, a naučte se jezdit na koni. Nyní je třeba zavést komplexní plán na zmírnění dluhů. I malé měsíční splátky se sčítají.

Zdraví

Dnes to možná nepůjde podle plánu. Zrovna když se vám začíná dařit, může se stát něco, co celý obraz naruší. To, co v takové situaci uděláte, o vás hodně vypovídá. Abyste měli trpělivost a vytrvalost, které budete potřebovat, nezapomeňte na aerobní cvičení. Kyslík ve vašem krevním oběhu se přemění přímo na trpělivost! A trocha kořeněného jídla je také dobrá, abyste z krve dostali toxiny!

Přečtěte si také