Denní horoskop KOZOROHA na 7. 8. 2022

Kozoroh 7. 8. 2022

Kozorozi, možná si myslíte, že je všechno perfektní, když se náhle objeví velký příval neústupné emocionální energie. Buďte ve střehu, protože takové situace se pravděpodobně objeví a přidají vám na intenzitě. Spojte své znalosti s poznatky ostatních lidí, místo abyste se snažili přijít na všechny odpovědi sami.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den by mohl být plný napětí, protože pro vás není snadné vyrovnat se se silnou planetární energií. Ve vašem milostném životě se objeví potřeba prostoru a svobody, a to buď od vás, nebo od vašeho partnera. Objevuje se také potřeba experimentovat s novými nápady a způsoby bytí, což se bude týkat vás obou.

Práce

I když máte pocit, že válku prohráváte, dnes pravděpodobně vyhrajete důležitou bitvu. Vytrvejte a zachovejte si pozitivní přístup. Můžete vyhrát, pokud si zachováte důvěru v sebe a své schopnosti. Vítězství je vaše.

Peníze

Tento týden se věnuje aktivitě v oblasti vašich dluhů. Pokud jste se chystali uzavřít splátkový kalendář na některé dlužné účty, určitě zavolejte a začněte s tím. Pokud potřebujete požádat o novou úrokovou sazbu na své kreditní kartě, máte podporu, abyste to mohli udělat právě teď. Vesmír trvá na tom, abyste jednali a neponechávali věci náhodě. Není to žádná legrace.

Zdraví

Dnešní postavení planet vás potěší, protože máte příležitost dosáhnout věcí, díky nimž budete v příštích dnech zářit. Můžete být velmi pracovití, zejména když se řídíte tušením, že se blíží dobré věci a že vy budete středem pozornosti! V této atmosféře však jde především o to, abyste šetřili svou energii a použili ji přesně na to, co je třeba udělat. To téměř jistě znamená dát se do pohybu!

Přečtěte si také