Denní horoskop KOZOROHA na 8. 3. 2023

Kozoroh 8. 3. 2023

Dejte si pozor, aby vaše sebevědomí nezáviselo na tom, co vám říkají ostatní, Kozorozi. V jednu chvíli vám to může lichotit a v další chvíli se můžete cítit na dně kvůli kritice. Snažte se, abyste se nenechali druhými nafouknout a pak vyfouknout, jako byste byli pouhý balónek.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Postavení planet může pomoci vnést do vašeho vztahu trochu tajemství a magie. Pokud chcete s milovanou osobou oslavit svou vzájemnou lásku, můžete tak učinit vytvořením nádherně romantické atmosféry s několika vlastními jedinečnými prvky. Dovolte si vychutnat nebeský pocit ze vzájemného vřelého objetí. Oba se budete cítit lépe.

Práce

Vaše nápady jsou dobré, ale je třeba je upravit. Zdá se, že berete v úvahu pouze jednu perspektivu. Nyní je čas podívat se na druhou stranu mince a podle toho upravit svůj postoj. V tuto chvíli je příznivé změnit kurz.

Peníze

Je čas změnit svůj styl komunikace. Máte už dost toho, že ostatní jsou povyšováni a vy ne? Nejde o kvalitu jejich práce, ale o způsob, jakým jsou schopni přimět nadřízené, aby si všimli toho, co dělají. Nyní, když do vašeho společenského sektoru přicházejí skutečně jedineční lidé, jste schopni se spokojit s nedostatkem konvencí. Odtud už si stačí jen říct o to, co za to stojí.

Zdraví

Dnes se můžete cítit poněkud nesví a je správné, že nasloucháte sami sobě i za cenu toho, že se vám ostatní budou zdát lhostejní. Neexistuje lepší způsob, jak se chránit, než zůstat věrný tomu, co víte, že je pro vás správné. Podlehnutí tlaku okolního světa vás může často přivést k neštěstí. Snažte se užívat si bezpečí vlastního soukromí, ale buďte opatrní, abyste se zcela neuzavřeli do sebe. Důrazně doporučujeme věnovat se uklidňující józe.

Přečtěte si také