Denní horoskop KOZOROHA na 8. 6. 2023

Kozoroh 8. 6. 2023

Pokud náhodou budete muset brzy promluvit na veřejnosti, Kozorozi, věřte, že vás lidé budou rádi poslouchat. Slova vám jdou lehce z úst a vyzařuje z vás sebejistota. Ochotně přijímáte komplimenty ostatních. Vaše energie je vysoká a budete nezastavitelní. Po veškeré práci, kterou jste v posledních měsících vynaložili, je to jen dobře.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jelikož máte často tendenci schovávat své starosti a obavy za fasádu rušných činností, můžete se dnes přistihnout, že pracujete na plné obrátky, abyste nemuseli myslet na aktuální stav svého milostného života. Současný aspekt ve hře naznačuje, že než si udělat zle, je lepší udělat něco pozitivního a vydat se produktivní cestou. Neprokrastinujte.

Práce

Všude kolem vás se dnes dějí dobré věci, ale bohužel máte pocit, že se nedějí vám. Nenuťte se být někým, kým nejste. Buďte trpěliví. Tohle není vlak, ve kterém byste měli jet. Brzy se k vám nějaký přiblíží.

Peníze

Tento týden by pro vás mohl být trochu stresující. Aktivita ve vašem domě peněz přináší příležitosti a náhlé změny. Šetřete, jak jen to jde, a naučte se jezdit na koni. Nyní je třeba zavést komplexní plán na zmírnění dluhů. I malé měsíční splátky se sčítají.

Zdraví

Možná se cítíte, jako by vás někdo najednou polil kýblem studené vody – jste vyděšení, scvrklí a více než nespokojení. Co byste dělali, kdyby se tak cítil někdo, koho máte rádi? Zkuste věnovat stejnou péči i sobě a proměňte tyto pocity v pozitivní energii tím, že se pozvete zpět do života. Vydejte se na misi, která vás rozveselí zevnitř. Může to zahrnovat svižnou procházku na sluníčku, zábavný tanec nebo nákupy na internetu.

Přečtěte si také