Denní horoskop KOZOROHA na 9. 11. 2022

Kozoroh 9. 11. 2022

V posledních dnech jste se příliš namáhali a možná se cítíte trochu apatičtí. Nicméně vaše mysl je stále aktivní a možná budete hledat podněty v knihách, televizi nebo na nějakých přednáškách. Vše, co se dozvíte, by pro vás mělo být vzrušující. Mohlo by vás to nasměrovat novým směrem. Dnes by se z vás mohl stát cestovatel v křesle!

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nemá smysl promarnit skvělou příležitost podělit se o své pocity s někým výjimečným. Vyjdete ze své ulity. Není však nutné ho hned slovně zasáhnout hloubkou své vášně. Jen nechte svého partnera (současného nebo budoucího), aby se zadíval do vašich nádherných tekutých očí, a nechte svůj opětovaný pohled vyjádřit, co cítíte. Nepokazte si to však tím, že se rozpláčete!

Práce

Všechno do sebe zapadá. Lidé, situace a příležitosti vám dávají smysl. Spojte se s dalšími lidmi, zaměstnáními nebo nápady. Je vhodná doba navázat partnerství s někým nebo něčím, čemu pevně věříte. Úspěch je váš.

Peníze

Kolem je nyní hodně vzdušné energie. To může někdy způsobit, že jsou lidé přelétaví, ale ty jsi něco jiného. Znovu se soustředíte na úsilí o získání finančních prostředků, které už nějakou dobu nosíte v hlavě. Ať už se jedná o podnikání nebo zábavu, je čas to rozjet. Vesmír vás mezitím učiní obzvláště věšteckými, takže se vám možná skutečně vyplatí zahrát si loterii, pokud vás to tak dojme. Nikdy nevíte!

Zdraví

Dnešní nebeská atmosféra vám dává možnost lízat si rány - a to byste měli! Nenechávejte své negativní pocity bez povšimnutí, jinak se dost pravděpodobně vrátí s ještě ošklivější tváří. Věnujte pozornost tomu, co se na vás v příštích dnech vyvalí, a prozkoumejte jejich zdroj. Abyste byli soustředění a soustředění, snažte se několikrát denně vyjít na procházku. Naplňte si sklenici vody, kdykoli si na ni vzpomenete.

Přečtěte si také