Denní horoskop KOZOROHA na 9. 2. 2023

Kozoroh 9. 2. 2023

Změny ve vašem pracovním prostředí by mohly vést ke zvýšení vašich příjmů, Kozorozi. V tomto ohledu jste se velmi snažili, abyste se posunuli vpřed, a je pravděpodobné, že v tom budete pokračovat donekonečna. Vaše přirozené komunikační schopnosti vám i nadále dobře slouží a vaše fyzická energie bude pravděpodobně silnější než dříve. Jedinou nevýhodou je, že máte jen velmi málo času pro sebe. Vydržte!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jde o vyjádření citů k někomu výjimečnému, můžete se cítit povzbuzeni k tomu, abyste se uvolnili více než obvykle. Nezacházejte však příliš daleko, protože existuje možnost, že by Amorovy šípy mohly vyletět příliš vysoko a narušit jakousi jemnou a křehkou rovnováhu. Buďte výrazní, ale mírně zdrženliví, protože tím je přilákáte a donutíte je, aby vás pronásledovaly.

Práce

Věřte, že jste ve správný čas na správném místě. Energie je vzrušující a povznášející a v tomto vzrušení, které je všude kolem vás, si jistě najdete svůj prostor. Nezůstávejte pozadu, zatímco ostatní naskakují do vlaku směřujícího ke slávě.

Peníze

Tento týden oslovíte svou prací mnohem větší publikum, což časem vede k většímu objemu peněz. Možná se znovu spojíte s lidmi z minulosti a seznámíte se se zcela novými fanoušky. Bez ohledu na to, čím se živíte, jste tlačeni na pódium, abyste přednesli své jedinečné poselství. Aspekty vám poskytují podporu a sílu, kterou potřebujete díky blízkým vztahům. Teď už nemůžete udělat nic špatného. Využijte toho osobně i finančně.

Zdraví

Dokud trvá planetární konjunkce, můžete, ale nemusíte být spokojeni, protože tento aspekt signalizuje radikální změnu. Můžete být na změnu připraveni, a v tom případě tuto konkrétní energii uvítáte, nebo můžete být při pomyšlení na změnu nervózní a trochu se napínat. Ať tak či onak, je třeba zpomalit tempo a nastolit rutinu hlubokého dýchání, abyste mohli následujícími dny procházet s klidným záměrem. Jóga zklidňuje nervy prostřednictvím dechu, tak proč to nezkusit?

Přečtěte si také