Denní horoskop KOZOROHA na 9. 3. 2023

Kozoroh 9. 3. 2023

Kozorozi, dnes pravděpodobně neuděláte na lidi dojem svými rychlými řečmi a rychlými fakty. Pravděpodobně se dostanete dál, pokud vyjádříte emoce, které se skrývají za vašimi slovy. Je důležitější říkat, co cítíte, než co si myslíte. I když to může být v rozporu s vaší obvyklou povahou, zjistíte, že v den, jako je tento, je to ta nejlepší politika.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní postavení planet vás vybízí k tomu, abyste se nevzdávali snahy o získání důležitého rande s určitou osobou. Je to skutečně otázka vytrvalosti a trpělivosti. Pokud již máte trvalý vztah, pak využijte dnešní báječné atmosféry k tomu, abyste si užili společné chvíle a dělali všechny ty věci, které rádi děláte. Ve vzduchu je cítit skutečné kouzlo.

Práce

Nechovejte se jako člověk, o kterém si myslíte, že byste měli být, abyste se zalíbili ostatním. Buďte sami sebou. Váš konzervativní a praktický přístup je přesně to, co je v tuto chvíli potřeba. Ostatní lidé se vám otevírají novým způsobem.

Peníze

Je čas změnit svůj styl komunikace. Máte už dost toho, že ostatní jsou povyšováni a vy ne? Nejde o kvalitu jejich práce, ale o způsob, jakým jsou schopni přimět nadřízené, aby si všimli toho, co dělají. Nyní, když do vašeho společenského sektoru přicházejí skutečně jedineční lidé, jste schopni se spokojit s nedostatkem konvencí. Odtud už si stačí jen říct o to, co za to stojí.

Zdraví

Dnes vás může potřebovat každý. Aspekt ve hře způsobuje, že lidé jsou emotivnější než obvykle a mají tendenci utíkat k nejbližší osobě, aby jim pomohla zpracovat nepříjemné, náročné nebo přímo děsivé situace. Možná zažijete, že se ve vás probouzejí hluboké pocity, a je důležité věnovat čas tomu, abyste si všimli, co se ve vás odehrává. Zde je ideální scénář: Připravte pro své blízké dobrou večeři a poté se vydejte na dlouhou procházku.

Přečtěte si také