Denní horoskop KOZOROHA na 9. 4. 2022

Kozoroh 9. 4. 2022

Kozorozi, dnes je rozhodně třeba strávit nějaký čas o samotě s někým výjimečným. Společenský vír posledních týdnů vám umožnil kontakt s mnoha starými přáteli a navázání nových. Nyní je čas na odpočinek doma. Možná budete diskutovat o vašich společných plánech do budoucna, třeba ohledně možných změn ve vaší životní situaci. Možná se také zamyslíte nad svou kariérou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jsou chvíle, kdy je třeba vyčkávat, a chvíle, kdy je třeba rychle jednat. Dnešní astrální konfigurace vám napovídá, že právě teď byste měli něco podniknout. Náhle pochopíte, že jste příliš dlouho otáleli a čekali, až okolnosti nastanou, než se odvážíte vyjádřit, co skutečně cítíte. Nyní si uvědomujete, že byste mohli úplně prodělat - tak do toho jděte a neohlížejte se zpět!

Práce

Zdá se, že dnes vše stojí na místě. Pokud ještě nemáte volno, je vhodná doba vzít si v práci volno. Ani se neobtěžujte přemýšlet o čemkoli, co souvisí s kariérou. Plány, které si dnes uděláte, nebudou fungovat tak, jak očekáváte.

Peníze

Aktivita ve vašem domě společných investic a majetku může znamenat jediné. To, co vlastníte, může být v dražbě, protože se snažíte získat potřebnou hotovost. Ujistěte se, že jste s partnerem na stejné vlně ohledně podrobností prodeje, protože se může stát, že následky budou příliš vážné na to, abyste riskovali něco menšího. Vaše rodina, děti a partner spoléhají na to, že se rozhodnete správně.

Zdraví

Vaše srdce je dnes s největší pravděpodobností tam, kde ho chcete mít. V životě jsou okamžiky, které bychom si přáli zachytit na film: to, jak se cítíte dobře po zdravém jídle, pocit síly, když dokončíte skvělý trénink, úspěšné setkání myslí, když se podělíte o své pocity se svými nejbližšími. To všechno jsou nádherné "každodenní" zážitky, které můžeme mít zadarmo, pokud věnujeme pozornost svým osobním potřebám.

Přečtěte si také