Denní horoskop KOZOROHA na 9. 5. 2022

Kozoroh 9. 5. 2022

Kozorozi, máte pocit, jako byste měli na zádech přivázaný kámen. Čím dále s tímto nákladem půjdete, tím pomaleji a tím více budete shrbení, než dojdete do cíle. Vyložte kámen ze svého batohu. Uvědomte si, že tato přestávka v cestě vám v dlouhodobém horizontu pomůže dosáhnout mnohem lepšího času a ušetří vás velké fyzické námahy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Kvůli kvadratuře mezi Lunou a Neptunem se můžete cítit mimo realitu. Může to také znamenat, že dnes budete mít tendenci zamilovat se na první pohled, zejména pokud se zúčastníte nějakého večírku nebo společenského setkání. Ve skutečnosti to pro vás může být dobré, protože by to znamenalo, že nebudete mít možnost příliš přemýšlet, a mohli byste proto potkat někoho velmi výjimečného.

Práce

Něco se musí stát a nejspíš se to stane. Stačí, když do toho ještě jednou šťouchnete. Nebojte se použít svůj šarm a silnou vůli. Jste blíž, než si myslíte. Pracovali jste na tom, abyste se dostali tak daleko. Teď musíte jít až na konec.

Peníze

Čeká vás týden plný výzev. Vaše sny mohou být více než jen zdrojem inspirace. Jejich představy a nápady vám pomohou určit, v jakém oboru byste byli dobří a jak se v něm posunout dál. Musíte také posílit své úspory. Změna se blíží a vy budete chtít být připraveni.

Zdraví

V těchto dnech byste měli soustředit svou energii na svůj domov. Dopřejte si čas na úklid, a i když zrovna nebudete uklízet, bude užitečné udělat si seznam věcí, které chcete udělat. Konfigurace planet podpoří disciplinovanou pozornost, kterou věnujete svému domovu. Možná je na čase začít uklízet nepořádek, který se zázračně nahromadil v koutech, jež pravidelně neprohlížíte. Otevřete oči zejména v kuchyni a koupelně a objevte, co potřebujete, aby se vám žilo lépe!

Přečtěte si také