Denní horoskop KOZOROHA na 9. 6. 2022

Kozoroh 9. 6. 2022

Kozorozi, můžete se ocitnout v obtížné situaci, protože rozhodující roli hraje nějaké rozhodnutí. Vaší první reakcí může být zvednout ruce a nechat rozhodnutí na někom jiném. Rozhodování je pro vás příliš těžké, a tak zjistíte, že byste ho nejraději vůbec nemuseli dělat. Bohužel to vypadá, že stejný nápad mají i všichni ostatní. V hloubi duše máte svůj názor, který potřebuje být vyslyšen.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální energie vám umožní zjistit, jak moc jste se do současného vztahu zapletli a zda je to pro vás zdravé, či nikoli. Je v pořádku, pokud jste oba spokojeni se společností toho druhého a děláte pokroky, ale pokud jeden z vás nebo oba něco zadržujete, pak je lepší být k sobě upřímní.

Práce

Možná dnes dostanete přes prsty za to, že nejste tak spolehliví a praktičtí jako někteří vaši kolegové. Nenechte se tím ale vyvést z míry. Mezitím zvažte přechod na jinou práci, ve které si budete moci sami určovat svůj rozvrh a mít celkově větší volnost.

Peníze

Tento týden by pro vás mohl být trochu stresující. Aktivita ve vašem domě peněz přináší příležitosti a náhlé změny. Šetřete, jak jen to jde, a naučte se jezdit na koni. Nyní je třeba zavést komplexní plán na zmírnění dluhů. I malé měsíční splátky se sčítají.

Zdraví

Vaše pocity vás povedou, pokud jim to dovolíte. Existuje pokušení vydat se cestou, která vám přinese největší uznání, ale bylo by ve vašem nejlepším zájmu začít se otevírat uznání zevnitř. Dostat se k tomu, co chcete, je možnost, kterou dáváte sami sobě - nemá to nic společného se schválením zvenčí. Zamyslete se tedy nad svým tělem a nad tím, jak se v něm dnes cítíte. Existuje nějaký nepříjemný zdravotní problém, který byste si přáli, aby tu nebyl? Začněte s řešením svých problémových oblastí.

Přečtěte si také