Denní horoskop KOZOROHA na 9. 7. 2022

Kozoroh 9. 7. 2022

Necháváte se v poslední době unášet, Kozorozi? Nyní je čas, abyste se o své tělo začali lépe starat. Díky této nové iniciativě se budete cítit šťastnější a připravenější znovu se pustit do života. Možná váháte, zda byste měli vyzkoušet některou z alternativních medicín, o kterých slyšíte. Je to jen malé dilema. Buďte rádi, že jste se konečně rozhodli žít zdravěji.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se cítíte lehkovážněji a veseleji než před nějakou dobou a jste připraveni se bavit. Planetární energie vás vybízejí k tomu, abyste se oblékli do neobvyklých šatů a připravili se zazářit. Romantika je docela dobře možná, ale nemusí se odehrát tak, jak jste si představovali, a může přijít zčistajasna.

Práce

Uděláte obrovské pokroky ve všem, co dnes podniknete. Je to skvělá doba pro navázání kontaktů s jinými lidmi a pro navázání důležitých známostí. Nebojte se odložit některé projekty, abyste mohli komunikovat s ostatními.

Peníze

Čeká vás zajímavý týden plný peněz. To může být mimořádně šťastné, takže mějte oči na stopkách a hledejte nejrůznější nové příležitosti, jak vydělat peníze a získat všechny peníze, které k vám již přicházejí. Vesmír ovlivňuje způsob, jakým v současné době splácíte své nesplacené dluhy. Pomalý a vytrvalý běh vždy vyhrává.

Zdraví

Dnešní tranzit planet vyžaduje, abyste udělali něco, co byste raději nedělali. Tento pocit vás bude provázet ještě několik týdnů, takže si můžete vyhrnout rukávy a pustit se do toho! Vaše pleť může odrážet jakýkoli stres, který v těchto dnech pociťujete. Kromě toho, že se opravdu snažíte dostatek spánku a čerstvého vzduchu, existují i další věci, které vám pomohou napětí zmírnit. Pokud se holíte nebo používáte hydratační krém na obličej, přidejte do mýdla nebo krému kapku levandulového oleje, který vaši pleť zklidní.

Přečtěte si také