Denní horoskop KOZOROHA na 9. 8. 2022

Kozoroh 9. 8. 2022

Spojte se s lidmi na hluboké úrovni, Kozorozi. Hodně se soustředíte na citové bezpečí. Ujistěte se, že váš domov je útočištěm, kde se cítíte dobře, když jste přesně takoví, jací jste. Svými slovy a činy dávejte najevo trpělivost a porozumění. Čím pevnější a stabilnější budete, tím více toho uděláte a tím více se spojíte s lidmi kolem sebe.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní aspekt hry naznačuje, že by se mohlo hodně křičet a hlasy lidí by mohly být minimálně o několik decibelů vyšší, než je průměr. Důvodem nejsou ani tak hádky, jako spíše spousta volné energie. Podobně i ve vašem milostném životě se dnes může objevit spousta křiku, ale spíše v duchu opravdu dobré hry a pocitu soutěživosti, než že byste se na sebe zlobili.

Práce

Na začátku dne se můžete cítit poněkud nerozhodně a nejistě. V průběhu dne se však vaše sebedůvěra zvýší a vy pocítíte velkou vnitřní sílu. Jakákoli zásadní rozhodnutí odložte na odpoledne nebo večer.

Peníze

Toto období pro vás má několik přátelských aspektů. Vyrovnaný a mírumilovný vesmír přináší hodně odvahy čelit stávajícím problémům s dluhy a také vyjednávací schopnosti, abyste získali takový splátkový plán, který si můžete dovolit. Část z vás se možná obává, že to nikdy nedokážete, ale aspekty ukazují, že to dokážete, pokud uplatníte svou vnitřní moudrost.

Zdraví

Když si nejste jisti, co cítíte, je lepší držet jazyk za zuby. Většina lidí se bojí trapného mlčení. Mít režim, který vás provede dnem s grácií, je krásný způsob, jak se v těchto svízelných situacích neocitnout. Soustřeďte se na to, co musíte udělat pro své zdraví, jako je konzumace čerstvých jídel a dostatek pohybu, a pravděpodobnost, že se přeřeknete, bude mnohem menší.

Přečtěte si také