Denní horoskop LVA na 1. 2. 2023

Lev 1. 2. 2023

Zvedněte se a jděte dnes do toho, Lvi. Jste ve skvělé pozici, abyste na ostatní udělali silný a trvalý dojem. Obzvláště příznivá je jakákoli skupinová práce. Za vašimi činy se skrývá silný impulz, takže si dávejte pozor, kam míříte svými zbraněmi. Iniciujte akci na místech, kde se zdá, že záležitosti stagnují. Transformace je klíčovým aspektem zdravého růstu. Dnešek je vynikajícím dnem pro realizaci takových důležitých cílů.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vztahy by dnes mohly být intenzivní. Pokud jste dosud odkládali rozhovor se svým miláčkem, pak je možná docela na místě, abyste si ho dnes domluvili. Věci se musí změnit a strkání hlavy do písku vám nepomůže. Upřímný rozhovor o tom, jak se cítíte, by mohl věci změnit rychleji, než si myslíte. Do toho! Buďte stateční!

Práce

Někdo na vašem pracovišti, možná dokonce váš šéf, změní názor na problém, který se vás přímo týká. Tento obrat v rozhodnutí pro vás znamená velkou příležitost a možná i vyšší plat. Mějte oči otevřené.

Peníze

Máte snovou, nápaditou povahu, která je v tomto období pro ostatní velmi přitažlivá. Dávejte si však pozor, abyste nepůsobili jako vzdušní povaleči nebo příliš intelektuální lidé. Vaše poselství může některým lidem přerůst přes hlavu a vy je potřebujete mít na své straně, a to jak v osobní, tak ve finanční oblasti. Podpůrný aspekt zároveň ukazuje, že jste od přírody učitel. Zvažte, jak byste se mohli o své znalosti podělit s ostatními a získat tak nějaké peníze navíc, stejně jako status odborníka, který vám vyučování propůjčuje.

Zdraví

Nyní je tu planetární konfigurace, která vás může donutit podívat se na celý svůj přístup k fyzickému zdraví a říct si „No tak, pojďme to zlepšit!“. Važte si vhledů, které máte, když se cítíte naštvaní, protože je toho hodně, co se dá říct o tom, jak začít znovu s novým přístupem. Jedním z malých kroků, které je pro vás důležité udělat, je vážně se podívat na držení těla, zejména když sedíte u stolu. To vám může pomoci vyhnout se bolestem zad a ramen.

Přečtěte si také