Denní horoskop LVA na 1. 3. 2023

Lev 1. 3. 2023

Planetární konjunkce je příznivá a vy z ní právě těžíte, Lvi. Šlo jen o to, abyste si uvědomili a vyřešili určité záležitosti související s vaší potřebou společenského uznání. Nebuďte tak lační po uznání, Lvi. Každý v sobě obsahuje přísného vnitřního rodiče a může pohodlně přežívat v naprosté soběstačnosti. Ve skutečnosti je to vaše největší síla.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den by mohl být úžasně úspěšný, kdybyste se přestali starat o to, zda jste pro svého miláčka dost dobří. Vaše láska si vybrala vás – tak jí dejte pokoj. Dnešní planetární konjunkce naznačuje, že pokud se odhodláte vyrazit na intimní a romantickou večeři, raději si s sebou vezměte prášek, protože váš žaludek může být náchylný k bolesti.

Práce

Někdo s tradičnějším pohledem na to, jak by věci měly fungovat, vám dnes působí velké potíže. Vy se chcete ujmout vedení, expandovat a tvořivě postupovat vpřed, zatímco tato osoba chce, abyste brzdili. Najděte kompromis.

Peníze

Tento týden vás čeká vážná proměna. Budujete si lepší příjem a větší jistotu ve všech aspektech svého života. Zatímco se hlásíte ke svým potřebám a nově se definujete jako osobnost, vesmír vás vybízí, abyste se naučili nový jazyk, přemýšleli o rozšíření toho, co děláte, na zahraniční trhy a dařilo se vám. Ve vaší budoucnosti jsou peníze.

Zdraví

Obvykle vám věci nepřipadají tak hřejivé a příjemné. Je to neobvykle emotivní den a můžete se cítit obzvlášť vděční za své přátele. Podělte se o tento pocit, ale zahrňte do něj i své potřeby. Pokud je to možné, pozvěte přítele, aby se s vámi vydal na svižnou procházku, a připravte salát, na kterém si poté oba pochutnáte. Dbejte dnes na svou energii a odolejte konzumaci těžkých jídel nebo pití alkoholu. Je důležité, abyste cítili lásku svých přátel v kontextu toho, že děláte to, co je pro vás správné.

Přečtěte si také