Denní horoskop LVA na 1. 5. 2022

Lev 1. 5. 2022

Možná vás překvapí, jak jste dnes chytří a kreativní, Lvi. Jen tak pro zábavu se možná rozhodnete vzít do ruky štětec a zkusit malovat akvarelem nebo třeba psát poezii. Ať už se pokusíte o cokoli, můžete si být docela jistí, že to dopadne příznivě. Vaše tvůrčí múza je na vašem rameni a čeká, až ji využijete!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zpočátku se může zdát, že současná astrální konfigurace zamlžuje určité záležitosti mezi vámi a vaším milovaným člověkem. Pokud se spokojíte s tím, že to tak ještě nějakou dobu necháte, a nebudete se snažit váš vztah rozebírat, abyste zjistili, kde je problém, uvidíte, že se nejen vyřeší, ale vytvoří se navíc mezi vámi velmi skutečné a něžné pouto.

Práce

Dnes začíná dvoutýdenní trend, který bude mít zásadní vliv na vaši schopnost dobře komunikovat s lidmi, s nimiž pracujete. Zjistíte, že efektivní komunikace s ostatními vychází především z důvěry a ohleduplnosti k potřebám druhých lidí.

Peníze

Tento týden by pro vás mohl být náročný. Mohli byste mít pocit, že vás někdo nutí dělat něco proti vaší vůli. Vesmír se vás však jednoduše snaží postrčit k vašemu domácímu životu a vnitřním pocitům. Ty by vám mohly odhalit něco důležitého ohledně toho, jak v krátké době vydělat více peněz. Dobrou volbou by mohla být práce z domova.

Zdraví

Chůze pro vás nyní může být skvělým cvičením, protože vám dává čas zpomalit a soustředit se na sebe. Možná si budete potřebovat promyslet určité záležitosti a vyčistit se od přebytečného duševního nepořádku, nemluvě o volně se vznášejících úzkostech. Chůze (nebo dlouhý běh, pokud jste již zkušenými běžci) je duchovním i fyzickým cvičením a právě teď se velmi doporučuje.

Přečtěte si také