Denní horoskop LVA na 1. 8. 2022

Lev 1. 8. 2022

Vaše plány se dnes mohou zvrtnout, Lvi, ale to v žádném případě neznamená, že byste se měli vzdát naděje. Někdy je nutné vzdát se kontroly a jednoduše nechat věcem volný průběh. Osvojte si dobrodružného ducha a riskujte, do čehož se vám za normálních okolností možná nechce. Ve spontánnosti a harmonické spolupráci s nečekanými událostmi, které se určitě objeví, je zřetelná výhoda.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ať už máte jakýkoli názor, nemůžete uniknout skutečnosti, že vše je velmi proměnlivé. Pokud jde o vaše nejhlubší vazby a vztahy, můžete zjistit, že nálada je konfliktní. Je nepravděpodobné, že se vám to podaří vyřešit, aniž byste museli v nějakém ohledu přistoupit na kompromis. Jste však ochotni tak učinit? Nebo si jen chcete vydobýt svůj nárok?

Práce

Udělejte dnes laskavost pro někoho jiného. Možná máte přirozenou tendenci stavět se nad ostatní, ale dnes není vhodná doba na takový postoj. Místo toho byste měli nabídnout pomocnou ruku svému kolegovi.

Peníze

Vesmír vás učí, jak přijmout větší odpovědnost za to, jak se promítáte do světa. Někdo dokázal rychleji postoupit na žebříčku díky lepšímu šatníku nebo způsobu mluvení, ale to můžete dokázat i vy. Cvičte sebedůvěru před zrcadlem, dokud se vám to nepodaří. Každý malý kousek pomáhá.

Zdraví

Je docela možné, že se během dne budete zamýšlet nad tím, jak získat náskok. Na jednu stranu nemůžete udělat chybu, když budete věnovat pozornost svému tělu. Pokud je vaše mysl zamlžená, nenechte se odradit od toho, abyste každý den vyrazili na čerstvý vzduch na osvěžující procházku. Pokud se vaše srdce cítí sklíčeně, nenechte se tím odradit od toho, abyste oslovili lidi, kterým na vás záleží, a požádali je o nějakou extra péči!

Přečtěte si také