Denní horoskop LVA na 10. 2. 2023

Lev 10. 2. 2023

Otřesy ve skupině, s níž jste spojeni, možná i profesně, by vás mohly přimět k mírné změně vašeho cíle, Lvi. Z dlouhodobého hlediska by se to mohlo ukázat jako pozitivní vývoj, ačkoli podmínky, které k němu vedou, by mohly být poněkud znepokojivé. Berte to jako příležitost k realizaci nových nadějí a snů, o kterých jste možná dříve neuvažovali. Pečlivě plánujte a pak si jděte pro zlato.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná si dnes budete muset ujasnit své vlastní hranice. Pokud jste v poslední době dělali příliš mnoho kompromisů a dovolili jste svému partnerovi (současnému nebo budoucímu), aby vás vedl v oblastech, kde jste možná měli jiné plány, je načase, abyste si uvědomili, jak se při tom cítíte. Bude lepší být upřímný.

Práce

Nepředstírejte, že je všechno v pořádku, když není. Pokud v plánu vidíte chyby, nezapomeňte na ně ostatní upozornit. Pokud to neuděláte, následky v dalším průběhu budou hrozivé. Ve všech fázích hry věnujte pozornost detailům.

Peníze

Existují určitá omezení a limity pro vaši schopnost učit se a vyučovat a také cestovat. Ačkoli se možná těšíte na to, až se rozjedete, nemá smysl s tímto vlivem bojovat. Dobrou zprávou je, že existují i příznivé aspekty. Jsou to vaši přátelé, společenské kontakty, známí a kolegové, kteří podpoří vaše úsilí v práci i v peněžním životě. Poskytnou vám vítané rozptýlení, dokud se věci neotevřou.

Zdraví

Silné planetární uspořádání je vše, co potřebujete, abyste se cítili na vrcholu své síly. Nejen to, nebeská atmosféra vás podpoří pořádnou palebnou silou. Teď už se jen musíte hýbat: pokračujte ve cvičení a pijte hodně vody, aby vaše vnitřní systémy fungovaly hladce. Pokud tuto energetickou fázi nezvládnete disciplinovaně a hydratovaně, mohlo by se vše trochu zvrtnout.

Přečtěte si také