Denní horoskop LVA na 10. 3. 2023

Lev 10. 3. 2023

Přítel by mohl mít finanční problémy a požádat vás o půjčku, Lvi. Máte tohoto člověka rádi a chápete, čím prochází, takže mu chcete pomoci. Může však chvíli trvat, než bude váš přítel opět solventní. Pokud půjčku poskytnete, pamatujte na přísloví, že příteli nikdy nepůjčujete nic, co nejste ochotni považovat za dar. Nespoléhejte na okamžité splacení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láká vás zaujmout ke svému současnému vztahu expanzivnější přístup, ale zároveň se obáváte, že pokud tak učiníte, bude tím nějak trpět. Dnešní astrální konfigurace vám ztěžuje dospět k rozhodnutí, a přesto také víte, že jakýkoli pokus o zlepšení bude mít jistě velmi hluboký dopad. Podnikejte malé kroky, abyste začali vytvářet revoluci.

Práce

Jste na velmi pozitivní cestě. Z dlouhodobého hlediska jste ve velmi příznivé pozici. Přijměte tuto pozitivní energii a nenechte se připravit o celkový úspěch drobnými nepříjemnostmi a drobnými bitvami dne.

Peníze

Aspekty ovlivňují váš sektor výuky, učení, cestování a práva a ukazují, že je vhodná doba pro doplnění svých dovedností. Můžete také zjistit, že soudní spory mohou být přínosem pro váš hospodářský výsledek, pokud jste se s někým nepohodli. Zatím se chovejte k ostatním tak, jak byste chtěli, aby se chovali k vám.

Zdraví

Pokud je vaše sebedůvěra spojena se souhlasem druhých, můžete se ocitnout v kruhu závislosti a přílišná závislost na reakcích druhých může vést k frustraci. Dbejte na dostatek pohybu, zdravou a chutnou stravu a především na odpočinek. Pokud máte problémy se spánkem, uvařte si před spaním heřmánkový čaj, který vám pomůže se uvolnit.

Přečtěte si také