Denní horoskop LVA na 10. 4. 2022

Lev 10. 4. 2022

Úkol, který vyžaduje hodně psaní, ve vás může objevit nový talent, o kterém jste dosud nevěděli. Možná budete překvapeni, ale budete chtít tuto novou dovednost rozvíjet. Může se nějakým způsobem týkat technologií nebo práce s penězi. Během dne by se s vámi mohla radit řada lidí, Lvi, možná se vás budou ptát na rady ohledně budoucích obchodních trendů.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace vás vybízí k tomu, abyste zapomněli na povinnosti spojené s vedením královské domácnosti. Vyplížte se bočním vchodem, abyste unikli zástupům fanoušků, kteří čekají na váš autogram, a pak se v patřičném převleku vydejte za zábavou s někým, koho máte rádi. Ale vážněji řečeno, tohle vám zlepší náladu víc než cokoli jiného.

Práce

Zapojte ostatní lidi do vtipné a lehké konverzace, ať už jste na pracovišti, nebo ne. Vaše mysl se hemží nápady a vtipnými poznámkami, tak se o ně podělte s ostatními a budete hitem davu bez ohledu na to, kde se právě nacházíte.

Peníze

Vdechujete nový život něčemu, o co jste už dávno ztratili zájem, a tak se velká část vaší energie ubírá tímto směrem. Ve skutečnosti se můžete těšit na šťastnou náhodu, díky níž se to tentokrát podaří doopravdy. Dbejte na to, aby váš peněžní tok zůstal stabilní, a pečlivě jej rozdělujte. Možná vidíte svůj finanční obraz přes růžové brýle.

Zdraví

Máte tendenci být dárcem, ale jen zřídkakdy sami sobě! Jste unavení? Vyčerpání je často důsledkem neplánování. Dnešní planetární konfigurace vám dává ideální příležitost nastavit si následující dva týdny tak, abyste z nich měli co největší prospěch jen vy. Nepodléhejte stresu. Naplánujte si dopředu tři zdravá jídla týdně a dodržujte je. Můžete si připravit chutnou a zdravou polévku a uchovávat ji v mrazáku!

Přečtěte si také