Denní horoskop LVA na 10. 5. 2022

Lev 10. 5. 2022

Uklízíte jako někdo, kdo má problémy s pozorností, Lvi. Nikdy nezůstanete u jednoho úkolu. Zrcadla a pulty v koupelně sice umyjete, ale podlahu ne. Snažte se uklízet důkladně, jednu místnost po druhé. I když nestihnete uklidit celý dům, získáte jisté uspokojení z toho, že některé jeho části jsou bez poskvrnky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Rande bude dnes vážnou hrou. Pokud se jedná o první rande, může to být s někým mnohem starším a možná, odvažte se to říct, moudřejším než vy. Možná neprožijete nejveselejší chvíle svého života, ale rozhodně byste se mohli dozvědět něco nesmírně užitečného. Možná se s ním budete chtít setkat znovu, abyste se dozvěděli něco víc!

Práce

Klíčový kolega v práci se vás zastane způsobem, který jste nečekali. Loajalita této osoby vůči vám je mnohem hlubší, než si myslíte. Vězte, že se dnes můžete spolehnout na klíčové lidi, kteří se ujmou všech vašich problémů.

Peníze

Vesmír vám dává silný pocit jistoty, pokud budujete svůj majetek a děláte investiční rozhodnutí. Máte silnou vizi, kam chcete dojít, a nehodláte ponechat věci náhodě. Jediné potíže by mohly pramenit z destabilizace v oblasti dluhů, která vám zastírá vizi.

Zdraví

Tolik nápadů, tak málo času! V těchto dnech se budete cítit lehce pod vlivem současného planetárního uspořádání. A vyrazíte do jiných sfér, než je tato pozemská existence. Z cest ducha se dá načerpat znamenitá energie, ale účinek je jen tak dobrý, jak dobrá je vaše fyzická kondice. Uzemněte se během tohoto výjimečného období stravou, která zahrnuje čerstvá jídla ze sezónní zeleniny. Zemité produkty jsou pro zdravou mysl.

Přečtěte si také