Denní horoskop LVA na 10. 6. 2022

Lev 10. 6. 2022

Ve vašem světě dnes může docházet k napětí a konfliktům, Lvi. Připravte se na mírné spory, které by se mohly změnit v totální válku, pokud nebudete opatrní. Neberte si věci příliš osobně. Berte tyto spory jako výzvy, které vás jen posílí, když je překonáte. Nebuďte nespokojení nebo vyhýbaví. Útěk nepřinese nic dobrého.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární uspořádání naznačuje, že máte příležitost navázat kontakt s někým, kdo vás inspiroval k zamilovanosti. Ať už bude kontext rozhovoru, který s ním povedete, jakýkoli, bude velmi povzbudivý, protože bude zřejmé, že k vám již nějakou dobu cítí totéž. Mohli byste prožít skvělé chvíle při poznávání někoho nového. Jděte do toho!

Práce

Dobré vztahy s ostatními jsou katalyzátorem vašeho úspěchu na pracovišti. Nepodceňujte vyslovení upřímného komplimentu kolegovi. Tento člověk pro vás může později udělat laskavost, která nakonec povede k vašemu úspěchu.

Peníze

Tento týden se vám naskytne zajímavá situace. Jste žádáni, abyste věnovali větší pozornost tomu, jak vypadáte, jak se chováte a jak se promítáte do světa. To je důležité zejména v případě, že hledáte nové zaměstnání nebo jen chcete změnit svou image u stávajícího zaměstnavatele.

Zdraví

Pravdou je, že byste nejraději nebyli tady, ale někde jinde! Vaše dobrodružná povaha vás nutí cestovat do vzdálených končin vesmíru. K nalezení klidu vám mohou pomoci zdravotní praktiky, jako je jóga a meditace. Vaše stravovací problémy by se měly zaměřit na to, abyste se uzemnili. Zdravý imunitní systém zabrání oslabení. Kromě pití velkého množství vody se tedy doporučuje konzumace čerstvé citronové šťávy a echinacey.

Přečtěte si také