Denní horoskop LVA na 10. 7. 2022

Lev 10. 7. 2022

Skupina, ke které jste přidruženi, by mohla zjistit nějaké nesrovnalosti ve svých finančních záznamech a požádat vás, abyste to prověřili, Leo. Pravděpodobně se jedná spíše o chybné zápisy nebo ztracené stránky než o nějakou velkou katastrofu, ale jejich vyřešení všechny uklidní. Nebuďte překvapeni, pokud se budete muset prohrabávat malými útržky papírů zahrabanými na dně složek. Bude to však stát za to.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jelikož máte často tendenci schovávat své starosti a obavy za fasádu rušných činností, můžete se dnes přistihnout, že pracujete na plné obrátky, abyste nemuseli myslet na aktuální stav svého milostného života. Současný aspekt ve hře naznačuje, že než si udělat zle, je lepší udělat něco pozitivního a vydat se produktivní cestou. Neprokrastinujte!

Práce

Vaše mysl vás dnes oklame. Vaše myšlenky se s největší pravděpodobností soustředí spíše na fantazii než na realitu. Než se pustíte do něčeho, co jste si jen tak z ničeho nic vymysleli, poraďte se s ostatními. Ostatní vám pomohou uvést věci na pravou míru.

Peníze

Tento týden je ovlivněno vaše kariérní odvětví. Vesmír vás tlačí k tomu, abyste učinili některá rozhodnutí, která už nějakou dobu odkládáte. Pokud jste chtěli změnit povolání nebo si udělat nějaký další průzkum, je na čase se do toho pustit. Tento aspekt vás dokáže nakopnout, abyste udělali správnou věc.

Zdraví

Rádi se zapojujete do zdravých vztahů, ať už s jedním člověkem, nebo s celou skupinou lidí. Z tohoto důvodu vám může přinést velké uspokojení být součástí dobrovolnické organizace. Můžete si vybrat věc podle svého uvážení a lidé, se kterými se setkáte, budou určitě dobří lidé, jako jste vy, případně se společnými zájmy. Pokud se chcete během služby dostat do formy, podívejte se na "procházky" nebo "běhy", které vybírají peníze na prospěšné účely.

Přečtěte si také