Denní horoskop LVA na 11. 2. 2023

Lev 11. 2. 2023

Dnes byste mohli zvážit investici času, energie a možná i trochu peněz do nějakého tvůrčího projektu, Lvi. Mohlo by se to nějakým způsobem týkat i moderních technologií. Mohli byste mít několik kolegů, kteří by na tom chtěli spolupracovat, a proto by celý podnik mohl být velmi vzrušující. Dbejte na to, abyste neztratili ze zřetele praktické detaily, jinak by se mohlo stát, že se vám to nikdy nepodaří rozjet.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální energie tohoto dne dodá vašemu romantickému životu jiskru. Možná se vám nyní nebude chtít navazovat žádné dlouhodobé vztahy, ale možná dáte přednost několika hlubším přátelstvím. Máte volnou ruku k flirtování a ohromování druhých svým vnímavým důvtipem a pohledem na život. Čím více dokážete být takoví, jací jste, tím autentičtější budou lidé, které potkáte.

Práce

Celkově pro vás toto roční období není nejlepší, což se jistě odráží i ve vaší práci. Mějte na paměti, že tyto potíže vám dnes může usnadnit upřímný rozhovor s někým, komu důvěřujete. Diskuse o vašich obavách je zmírní.

Peníze

Existují určitá omezení a limity pro vaši schopnost učit se a vyučovat a také cestovat. Ačkoli se možná těšíte na to, až se rozjedete, nemá smysl s tímto vlivem bojovat. Dobrou zprávou je, že existují i příznivé aspekty. Jsou to vaši přátelé, společenské kontakty, známí a kolegové, kteří podpoří vaše úsilí v práci i v peněžním životě. Poskytnou vám vítané rozptýlení, dokud se věci neotevřou.

Zdraví

Planetární konjunkce vytváří energii, pod jejíž vlivem se může zdát, že to, co je vám nejdražší, vám uniká. Všimněte si, že je to obvykle spíše iluze než realita. Vaším úkolem je chovat se tak, abyste to, co je vám nejdražší, udrželi v soustředěné perspektivě bez ohledu na úzkost, obavy a strach. Jinými slovy, nedramatizujte to příliš! Abyste si pomohli udržet soustředění, berte své dýchání vážněji než obvykle. Několikrát denně pět minut zhluboka dýchejte.

Přečtěte si také