Denní horoskop LVA na 11. 3. 2023

Lev 11. 3. 2023

Zvýšené povědomí o jemných spodních proudech vás dnes může trochu vyvést z míry, Lvi. Mohli byste zažít jasnovidecké nebo telepatické schopnosti, o kterých jste nevěděli, že je máte. Protože se obvykle rádi držíte při zemi a jste realisté, může vás to vyvést z míry, ale zkuste se s tím smířit. Realita se nemusí nutně omezovat na to, co vnímáme obvyklými pěti smysly.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste si mysleli, že potřebujete něco, co by do vaší partnerské lodi (současné nebo budoucí) vneslo trochu ohně a elánu, pak vám to dnes může poskytnout současná astrální konfigurace. To znamená, že pokud jste oba připraveni vyrazit ven a podniknout něco jiného a zažít skutečné dobrodružství, které vás oba zcela naplní smyslem a významem, pak bude všechno jinak.

Práce

Bavit se při práci je jistě důležité, ale dbejte na to, abyste zároveň odváděli i práci. Ostatní začínají mít podezření, že nevkládáte úsilí, které byste v současné době měli projevovat.

Peníze

Je vhodná doba pro doplnění vašich dovedností. Můžete také zjistit, že soudní spory mohou být přínosem pro vaše finanční výsledky, pokud jste se s někým nepohodli. Zatím se chovejte k ostatním tak, jak byste chtěli, aby se chovali k vám.

Zdraví

Máte odhodlání a vytrvalost uspět ve všem, co podniknete. Nedovolte, aby vás ovládl vnitřní strach. Dnešní planetární konfigurace vás vyzývá, abyste se podívali na své potřeby a posoudili, zda jsou respektovány v rozvrhu, který dodržujete. Máte v lednici zdravé potraviny? Jste schopni důsledně cvičit a dobře se vyspat? Vaše zdravotní potřeby určují denní rozvrh, který byste měli dodržovat.

Přečtěte si také