Denní horoskop LVA na 11. 5. 2022

Lev 11. 5. 2022

Lvi, doufali jste v klidný den v práci, ale mohlo by vás potkat příliš mnoho telefonátů. Možná budete muset žonglovat s několika najednou. Nesnažte se řešit každý problém. Uplatněte své třídicí schopnosti a nejprve se postarejte o ty nejnaléhavější. Ostatní nechte být, pokud je to nutné. Přílišnou roztěkaností nikomu neprospějete. I vy můžete být méně než důkladní, když jste přetíženi.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní aspekt naznačuje, že máte před sebou potenciálně nádherný den, zejména pokud jde o váš milostný život. Pokud v něm dosud poněkud zaostával, pak zjistíte, že ho dnešní události velmi povzbudily. Pokud jste si naplánovali, že si se svým nejdražším někam vyjdete, udělejte to na nějakém výjimečném místě, protože vám oběma prospěje být spolu a sdílet svou lásku.

Práce

Nacházíte pro sebe skvělou mezeru. Když se podíváte na své silné stránky a využijete je, můžete si do budoucna zajistit velmi výhodnou pozici. Proveďte další průzkum a pronikněte hlouběji. Řiďte se svými instinkty.

Peníze

Vesmír vám dává silný pocit jistoty, když budujete svůj majetek a děláte investiční rozhodnutí. Máte silnou vizi, kam chcete dojít, a nehodláte ponechat věci náhodě. Jediné potíže by mohly pramenit z destabilizace ve vašem domě dluhů, která vám zastírá vizi.

Zdraví

Díky postavení nebeských těles budete tento týden velmi vyhledávanou osobou. Lidé intuitivně vycítí vaši moudrost a budou vás vědomě či nevědomě žádat, abyste jim pomohli s jejich problémy. Musíte si toho být vědomi, abyste mohli sledovat svou vlastní energetickou hladinu. Máte tendenci se vyčerpat, aniž byste si to uvědomovali. Stanovte si tento týden čas na spaní a nezklamte ho. Omezte svou dostupnost pro ostatní po večeři, abyste měli čas se před spaním soustředit.

Přečtěte si také