Denní horoskop LVA na 11. 6. 2022

Lev 11. 6. 2022

Planetární energie vás vybízejí k tomu, abyste provedli určité úpravy, pokud jde o vaše společenské ambice. Možná budete chtít změnit profesi nebo okruh přátel. Je to složitější, než si myslíte, protože kultura vašeho současného světa je vaším prodloužením. Přitahuje vás to, co je vám důvěrně známé. Vaší přirozenou tendencí bude vrátit se tam, odkud jste přišli.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky současnému aspektu je váš milostný život mnohem zajímavější a dobrodružnější. Pokud se zapojíte do záležitostí spojených s akademickým světem, je pravděpodobnější, že potkáte ideálního kandidáta na romantický vztah. Možná se při rozhodování o zahájení studia dáte do řeči s někým, s kým pocítíte ten okamžitý vztah. Odtud by se věci mohly rychle vyvíjet.

Práce

Vaše největší pracovní frustrace dnes pramení z lidí, kteří jsou poněkud neorganizovaní. Mějte s nimi trpělivost, i když to pro vás nemusí být snadné. Uvědomte si, že se od nich potřebujete něco cenného naučit, a tak jim pozorně naslouchejte.

Peníze

Tento týden se vám naskytne zajímavá situace. Jste žádáni, abyste věnovali větší pozornost tomu, jak vypadáte, jak se chováte a jak se promítáte do světa. To je důležité zejména v případě, že hledáte nové zaměstnání nebo jen chcete změnit svou image u stávajícího zaměstnavatele.

Zdraví

Dochází k vynikajícímu planetárnímu aspektu, který povznáší váš emocionální svět na vrchol hory. Dívat se na své emoce s nadhledem je zdravá praxe, která posiluje sebedůvěru. Vědomé a pravidelné vytváření této perspektivy je cílem jógy. Najít správnou jógovou disciplínu a rutinu by mohlo být vaším cílem v tomto období. Jóga také výrazně pomáhá lymfatickému systému, který řídí náš imunitní systém.

Přečtěte si také