Denní horoskop LVA na 11. 7. 2022

Lev 11. 7. 2022

Lvi, dnes vás mohou trápit starosti o příbuzné, kteří žijí daleko. Situaci nepomůže ani to, že se s nimi možná nebudete moci spojit telefonicky nebo e-mailem. Možná se budete muset obrátit na společné přátele, kteří vám mohou poskytnout potřebné informace. Okolnosti pravděpodobně nejsou až tak hrozivé. Pravděpodobně se není čeho přehnaně obávat, ale potřebujete to slyšet. Zkoušejte to dál.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální energie vám umožní zjistit, jak moc jste se do současného vztahu zapletli a zda je to pro vás zdravé, či nikoli. Je v pořádku, pokud jste oba spokojeni se společností toho druhého a děláte pokroky, ale pokud jeden nebo oba něco zadržujete, pak je lepší být k sobě upřímní.

Práce

Dnes pocítíte obrovské množství napjaté a nervózní energie. Jste neklidní a úzkostní a můžete mít pocit, že se na vás svět řítí. Dělejte si dnes hodně přestávek, během nichž můžete vyjít ven a projít se kolem bloku.

Peníze

Tento týden je ovlivněno vaše kariérní odvětví. Vesmír vás tlačí k tomu, abyste učinili některá rozhodnutí, která už nějakou dobu odkládáte. Pokud jste chtěli změnit povolání nebo si udělat nějaký další průzkum, je na čase se do toho pustit. Tento aspekt vás dokáže nakopnout, abyste udělali správnou věc.

Zdraví

Díky dnešnímu tranzitu se můžete cítit motivováni k účasti na nějaké skupinové činnosti, která zahrnuje plánování a pomoc druhým. I kdyby se jednalo o malou narozeninovou oslavu pro přítele, respektujte tuto svou potřebu zapojit se do šíření pocitu sounáležitosti. Abyste pocit účasti zažili naplno, nezapomeňte si zacvičit a rozproudit krev. Když se cítíte fyzicky zapojeni vlastní silou, jste více uzemněni a připraveni dávat.

Přečtěte si také