Denní horoskop LVA na 11. 8. 2022

Lev 11. 8. 2022

Povídání si s přáteli pro vás bude pravděpodobně výživným cvičením, Lvi. Místo toho, abyste se snažili věci řešit v hlavě, řekněte je nahlas a zeptejte se ostatních na jejich pohled na věc. Když se svěříte s tím, co vás trápí, může dojít k obrovskému uzdravení. Najděte úlevu, kterou přináší ochotný posluchač.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky dnešnímu aspektu máte před sebou zajímavou romantickou nabídku. Ať už se ve vašem životě děje cokoli jiného – a může toho být hodně – zdá se, že máte šanci relaxovat v atmosféře pozorného a vřelého svádění, s tou správnou hudbou, svíčkami, jídlem a vším ostatním, co si můžete přát. Jediné, co musíte udělat, je užít si to!

Práce

Úsměv na tváři pomůže rozveselit ostatní a vytvořit skvělé pracovní prostředí pro všechny. Lidé budou mít celkově dobrou náladu. Lichotky se vám budou líbit mnohem lépe než kritika, takže si negativní myšlenky nechte pro sebe.

Peníze

Nyní procházíte obdobím, kdy znovu definujete, kdo jste a jak se promítáte do světa. Vesmír vás žádá, abyste věnovali velkou pozornost své kariéře. Pokud není taková, jakou chcete, je čas ji změnit. V dohledné době se vám nedostane větší podpory.

Zdraví

Vaše sny o lepším světě se budou zdát křišťálově jasné, dokud trvá příznivé planetární uspořádání. Vyvažte svůj vnitřní a vnější život důkladným cvičením a budete mít větší šanci tyto sny uskutečnit  počínaje svým vlastním životem. Buďte příkladem toho, co chcete pro svět. Pokud chcete zdravý svět, proč nebýt obrazem zdraví ve svém vlastním světě? Začněte tím, že zdvojnásobíte svůj denní příjem vody.

Přečtěte si také