Denní horoskop LVA na 12. 1. 2023

Lev 12. 1. 2023

Racionální myšlení je dnes zmatené, protože se vám zdá, že se vám děje všechno najednou, Lvi. Všichni chtějí vaši radu, spousta lidí potřebuje laskavost a ti, kdo mají moc, pro vás mají nové úkoly. Zachovejte klid a nereagujte na lidi zkratkovitě. Zahrajte si na třídícího důstojníka a nejprve pomozte těm, kteří to nejvíce potřebují. Ostatní upozorněte, že se k nim možná nedostanete. Tímto způsobem se nezblázníte. Vydržte!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete se muset přimluvit, abyste si získali pozornost určité osoby, kvůli které v noci nemůžete spát. A nejen to, budete ji muset přesvědčit, že máte vážný a hluboký zájem o její blaho, ale zároveň jste nezávislí, ambiciózní a dokážete se o sebe postarat sami. Pokud vám to připadá jako náročný úkol, raději si ještě jednou rozmyslete, než se do nového vztahu vrhnete po hlavě.

Práce

Chcete-li být dnes úspěšní, musíte být ve svém přístupu agresivnější. Ostatní to dělají a vy zjistíte, že pokud je nebudete následovat, zůstanete pozadu. Buďte asertivní.

Peníze

Důraz na samostatnou výdělečnou činnost vám dává mnoho důvodů k založení nového podniku, na který jste již dlouho mysleli. Vzhledem k tomu, že se váš společenský segment rozšiřuje, můžete sestavit vhodný tým, který bude vaše nápady propagovat širšímu publiku, aniž byste se cítili zahlceni. Aspekty přinášejí novou energii do vašeho domu metafyziky, vyučování a učení. Peněžní prostředky plynou, když se o to, co víte, podělíte novými kreativními způsoby.

Zdraví

Vaše vlastní zdraví je největší investicí, kterou v životě uděláte. Jak se vám zatím daří? Jaké jsou vaše plány do budoucna? Pokud jste o svém zdraví dosud nepřemýšleli jako o investici, je načase s tím začít. Jaký další majetek máte, který ovlivňuje každou vaši bdělou hodinu? Vezměte v úvahu dech. To, jak dýcháte, ovlivňuje váš spánek, trávení, způsob chůze, způsob mluvení, způsob milování  je třeba říkat víc? Hodně pomáhá také jóga.

Přečtěte si také