Denní horoskop LVA na 12. 10. 2022

Lev 12. 10. 2022

Dnes vás mohou tížit povinnosti. Možná jste někomu slíbili pomoc, ale právě teď nemáte čas a energii na to, abyste ji splnili. Nebojte se to dané osobě říct. Mezi vámi dvěma se můžete dohodnout na něčem, co vytvoří situaci, která bude výhodná pro obě strany, takže váš přítel dostane potřebnou pomoc a vy se neunavíte. Stačí trocha vynalézavosti!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vztahové záležitosti se dnes mění k lepšímu. Cítíte, že se k vám vrací lehký optimismus jako úsvit nového dne. Je skvělá doba naplánovat si něco, co vás bude bavit, a zároveň rozšířit vaše možnosti jako páru. Možná bude dobrý nápad usadit se s nějakými cestovními brožurami a naplánovat si romantický odpočinek na nějakém exotickém místě.

Práce

Díky vaší vrozené nerozhodnosti se automaticky objeví třenice. Bude těžké jednat s ostatními, protože budou stejně nerozhodní. Pravděpodobně dojde k obtížné patové situaci. Snažte se zůstat nohama na zemi a neuhýbat.

Peníze

Peníze k vám nyní přicházejí snadněji a vy je můžete obratem ušetřit nebo utratit. Dostáváte se do kontaktu s tím, jakou má vaše práce skutečnou hodnotu, a získáváte odvahu si ji podle toho účtovat. Vesmír vyzdvihuje váš domov a vnitřní emoce. Jak můžete uvolnit staré vzorce týkající se peněz, abyste se dostali dopředu?

Zdraví

Vaše citlivost na otázky týkající se zdraví je zakořeněna ve vaší povaze. Je to povaha, která je zakořeněná v činnosti a vnímavosti. Když je vaše zdraví ohroženo, máte sklon k depresím. Proto berte otázky cvičení, odpočinku a výživné stravy vážně a udělejte si z nich priority bez ohledu na to, kde jste a co děláte. Vaše citlivá povaha je závislá na péči a stálé pozornosti.

Přečtěte si také