Denní horoskop LVA na 12. 12. 2022

Lev 12. 12. 2022

Zde je den, kdy se můžete konečně smířit s tím, že ve svých sentimentálních vztazích máte tendenci hrát roli rodiče. Jste to vy, kdo určuje hranice, organizuje věci a přebírá odpovědnost. Váš partner by se měl snažit otevřít vaší citlivější, křehčí stránce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Začněte s novým fitness a zdravotním programem. Pokud se cítíte pod psa, máte nadváhu a váš milostný zájem vás nedoceňuje, nebo jste si všimli, že vaše hodnocení v žebříčku přitažlivosti rapidně klesá, rozhodněte se s tím něco udělat. Pokud se budete dívat dopředu na to, jací byste chtěli být, udrží vás to soustředěné na dosažení výsledků.

Práce

V souvislosti s prací se rozproudí výbušný dialog, jehož velkou součástí budete pravděpodobně i vy. Mějte na paměti, že tento slovní konflikt může být právě tím, co je potřeba k pročištění vzduchu pro lepší vztahy ve všech oblastech. Nebojte se toho.

Peníze

Užíváte si příliv energie, který přichází v týdnech po vašich narozeninách. V oblasti vašeho horoskopu spojené s cestováním, cizími lidmi, jazyky a kulturami je hodně dynamiky. Pokud jste hledali nové způsoby, jak vydělat peníze, nehledejte v těchto oblastech rychlé a efektivní výsledky. Změna povolání nebo dokonce globální podnikání vám může přinést pořádné peníze.

Zdraví

Dnes je to pro tebe skok! V posledních dnech jste pocítili námahu a je pro vás úlevou, že si můžete odpočinout a zamyslet se nad tím, co jste se naučili. Upozornili jste na život těla a možná se budete chtít otevřít něčemu novému jako doplňku. Aromaterapie je prastará a jemná praxe. Na mnoha alternativních trzích jsou k dostání aromaterapeutické materiály. Esence z nasturcie, kosatce a tansy vám mohou pomoci prolomit zafixované postoje a vzorce chování.

Přečtěte si také