Denní horoskop LVA na 12. 3. 2023

Lev 12. 3. 2023

Dnes se můžete cítit poněkud introspektivní, Lvi, a rozhodně se vymykáte zběsilému tempu ostatních. Jste přemýšlivý člověk s hlubokým duchovním přesvědčením. Je pochopitelné, že se někdy můžete cítit znechuceni vším tím konzumem a okázalou spotřebou, která naplňuje společnost. Snažte se tím nenechat strhnout. Zkuste se místo toho zaměřit na důvody, proč jste šťastní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzhledem k příznivým tranzitům planet by bylo dobré se dnes vydat do říše fantazie. Často zabředáváme do každodenní rutiny a zapomínáme se dívat na hvězdy nebo ocenit krásu západu slunce. Vezměte svůj milostný zájem někam na výjimečné místo, abyste se opět dostali do kontaktu s majestátností noční oblohy nebo nádherou jiného úsvitu.

Práce

Přeje vám hodně štěstí. Když prší, tak leje, a dnes se na vás valí ze všech stran. Následujte své srdce a budete vedeni přímo k příležitostem a úspěchu, na které jste čekali. Teď je váš čas zazářit.

Peníze

Aspekty ovlivňují váš sektor výuky, učení, cestování a práva a ukazují, že je vhodná doba pro doplnění vašich dovedností. Můžete také zjistit, že soudní spory mohou být přínosem pro vaše finanční výsledky, pokud jste se s někým nepohodli. Zatím se chovejte k ostatním tak, jak byste chtěli, aby se chovali k vám.

Zdraví

Současná astrální konfigurace vám dává další sílu k tomu, abyste se podívali dovnitř a zhodnotili své zdravotní návyky a zjistili, zda vám slouží, nebo ne. Zaujměte postoj zkoumání, ale pozastavte se nad odsuzováním. Co vaše strava potřebuje, aby se zlepšila vaše celková pohoda? Velké množství pitné vody? Více čerstvého ovoce a zeleniny? Více minerálů, více vitamínů? Naslouchejte tomu, co se vám vaše tělo snaží sdělit. V poznání je síla!

Přečtěte si také