Denní horoskop LVA na 12. 4. 2022

Lev 12. 4. 2022

Lvi, dnes byste se mohli dostat do nepříjemné situace s přáteli. Mohou se šířit pomluvy o společném příteli a vy budete v pokušení se do nich zapojit. Pamatujte, že opakované historky jsou jen zřídkakdy zcela pravdivé. Neradi byste přišli o přátelství, kdyby se dotyčný dozvěděl, že jste řekli něco nelichotivého. Buďte opatrní. Lidé, se kterými se stýkáte, vás mohou později pomlouvat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš přístup k překážkám je buď dramatizovat a dělat z nich velkou vědu, nebo se vztekat jako malé dítě. Dnešní postavení nebeských těles znamená, že není vhodné vydat se ani jednou z těchto cest. Možná se s milovanou osobou neshodnete, ale rozhovor vás sblíží.

Práce

Nesnažte se na ostatní tlačit nebo je pobízet. Čím více se budete snažit druhé lidi ovládat, tím více se vám budou bránit. Vaší nejlepší taktikou je citlivě vnímat jejich potřeby a získat si jejich důvěru nasloucháním a jemnými návrhy, nikoliv vydáváním příkazů.

Peníze

V tomto týdnu jsou zdůrazněny kariérní záležitosti a autority. Pokud chcete získat stejný respekt, peníze a obdiv, jakému se těší vaše idoly, budete muset vynaložit čas a tvrdou práci, abyste je na své nápady upozornili. Mezitím si dávejte pozor na to, jak se oblékáte a jak se vyjadřujete ve světě. Zatímco ostatní vás mohou vnímat jedním způsobem, vy jste v pokušení vydat se novou cestou, abyste je udrželi v nejistotě.

Zdraví

Dejte si výhodu pochybností. Vaše emoce se mohou rozproudit, ale i tak můžete mít problém je dohnat. Dnešní tranzit vás činí obzvláště citlivými na kritiku, proto si udržujte odstup, abyste měli nadhled nad tím, odkud mohou druzí vycházet. Vhodné by bylo klidné, soustředěné cvičení jógy. Buďte k sobě jemní, nic příliš tvrdého! Uvolněte si cestu do svého emocionálního středu.

Přečtěte si také