Denní horoskop LVA na 12. 5. 2022

Lev 12. 5. 2022

Jste velkorysí, Lvi, což by vás mohlo dostat do problémů, pokud si nedáte pozor. Když dostanete peněžní dar nebo dokonce jeho náznak, máte tendenci kupovat dárky všem svým přátelům. Těžko vám to vyčítat, ale existují i jiné způsoby, jak projevit svou náklonnost. Můžete například upéct sušenky, které rozdáte. Vaše peníze tak zůstanou v bezpečí a budou vám vydělávat na úrocích.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nastavení ve vás může vyvolat pocit, že chcete zakrýt své zraněné city aktem vyzývavé bravury. Pokud se vy a nižší forma života, která si dovolila vás takto popostrčit, dnes nakonec náhodou setkáte, nebudete to vy, kdo se k vám bude hrnout s tváří mokrou od slz a prosit o odpuštění. Ve skutečnosti jim spíše dáte najevo, že jsou tou nejmenší starostí.

Práce

Jste jako pilotní světlo v práci. Hoříš dál, i když všichni ostatní kolem tebe vyhořeli. Lidé si k vám chodí pro radu a moudrost. Dávejte druhým zadarmo a tito lidé tu budou pro vás, až je budete potřebovat.

Peníze

Vesmír vám dává silný pocit jistoty, když budujete svůj majetek a děláte investiční rozhodnutí. Máte silnou vizi, kam chcete dojít, a nehodláte ponechat věci náhodě. Jediné potíže by mohly pramenit z destabilizace ve vašem domě dluhů, která vám zastírá vizi.

Zdraví

Při výstupu vzhůru vám někdy velmi pomůže inspirace dobrým výhledem. Dnešní planetární energie posilují vaši schopnost vidět sklenici napůl plnou nebo vidět krásu svého každodenního okolí. Zlepšete to, co děláte pro své zdraví, tím, že si budete všímat toho, co se vám líbí na pocitu zdraví. Všimněte si, jak se rádi cítíte, a snažte se tento stav podpořit tím, co jíte a jak často cvičíte.

Přečtěte si také