Denní horoskop LVA na 12. 6. 2023

Lev 12. 6. 2023

Možná budete mít pocit, že navzdory veškeré tvrdé práci, kterou jste vykonali, vám stále něco chybí, Lve. Bez ohledu na cíle, kterých jste dosud dosáhli, je před vámi ještě dlouhá cesta. Možná to, co hledáte, jsou něžné chvíle s milovanou osobou, něco, co je mnohem blíž, než si myslíte. Přestaňte hledat široko daleko to, co máte přímo pod nosem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná si myslíte, že vás čeká docela obyčejný večer, ale dnešní nebeská energie naznačuje, že to bude všechno, jen ne obyčejný večer. Možná nebude nijak zvlášť vášnivý a rozhodně byste ho nemohli označit za romantický, ale rozhodně bude natolik fascinující, že se s danou osobou budete chtít znovu a znovu setkávat, abyste si tento zážitek zopakovali.

Práce

Jakákoli nová rutina spojená s vaší kariérou bude velmi úspěšná. Pokud někdo potřebuje splnit úkol, který se vymyká vašim obvyklým úkolům, přihlaste se k němu dobrovolně. Náhodné setkání během vaší okliky se ukáže jako docela příznivé.

Peníze

Tento týden se vám naskytne zajímavá situace. Jste žádáni, abyste věnovali větší pozornost tomu, jak vypadáte, jak se chováte a jak se promítáte do světa. To je důležité zejména v případě, že hledáte nové zaměstnání nebo jen chcete změnit svou image u stávajícího zaměstnavatele.

Zdraví

Možná máte pocit, že se vám věci vymkly kontrole. Pokud se otevřete všemu, co cítíte, můžete se začít bát nebo být zdrceni. Může vám pomoci provést nějaké uzemňovací cvičení, abyste si připomněli, že jste v lidském těle. Pravidelnost, s jakou cvičíte, ovlivní míru, s jakou se ve svém životě cítíte zahlceni. Pití velkého množství vody je druhou polovinou rovnice cvičení. Uvědomte si, že vaše tělo může potřebovat více minerálů a vitamínů v závislosti na míře stresu, kterou prožíváte.

Přečtěte si také