Denní horoskop LVA na 13. 1. 2023

Lev 13. 1. 2023

Rozhovory s blízkými přáteli, dětmi a milostnými partnery mají dnes obzvlášť vzrušující auru, Lvi. Pravděpodobně se objeví nové informace, které by mohly mít velký význam jak pro vaši domácnost, tak pro vaše okolí. Mohly by také něco změnit ve vaší mysli. Nový obor zájmu, nové intelektuální hledání i lepší komunikace s blízkými by mohly v této době obohatit váš život.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská konfigurace může potenciální partnery přimět k opatrnosti, pokud jde o navázání vztahu. Pokud se chystáte na rande, nečekejte, že to bude nejvášnivější románek vašeho života. Mohou vám klást hluboké otázky typu, ale to jen proto, aby si udělali představu o vašem každodenním životě, který je pro ně důležitý.

Práce

Jste v počáteční fázi nápadu. Tuto myšlenku je třeba rozvíjet a milovat. Stejně jako čerstvě vyklíčené semínko musíte být k této nové myšlence mimořádně opatrní a citliví. Nechte ji pomalu růst a buďte trpěliví. Vyroste a přinese ovoce.

Peníze

Důraz na samostatnou výdělečnou činnost vám dává mnoho důvodů k založení nového podniku, na který jste již dlouho mysleli. Vzhledem k tomu, že se váš společenský segment rozšiřuje, můžete sestavit vhodný tým, který bude vaše nápady propagovat širšímu publiku, aniž byste se cítili zahlceni. Aspekty přinášejí novou energii do vašeho sektoru metafyziky, vyučování a učení. Peněžní prostředky plynou, když se o to, co víte, podělíte novými kreativními způsoby.

Zdraví

Dnešní pohyb planet působí energií, která ve vás může vyvolat pocit, že vaše sny jsou nedosažitelné. Nenechte se tímto pocitem odradit, protože je pouze dočasný. Využijte tranzitu k tomu, abyste se dostali do kontaktu s tím, co skutečně chcete, a mohli tak podniknout vhodné kroky k tomu, abyste toho dosáhli. Tělo je hrouda hlíny, pamatujete? Vy jste umělec, který ji tvaruje. Jako umělec si dopřejte dostatek lásky a povzbuzení.

Přečtěte si také