Denní horoskop LVA na 13. 2. 2023

Lev 13. 2. 2023

Dnešní den je vhodný k tomu, abyste si udělali čas sami na sebe, Lvi. Kontakt s ostatními, bez ohledu na to, jak moc je máte rádi, pravděpodobně neproběhne dobře, protože většina lidí je pravděpodobně neklidná a nejistě naladěná. Tento den je vhodný k tomu, abyste doháněli resty v četbě nebo surfování po internetu a pracovali na vlastních projektech, které jste možná nějakou dobu zanedbávali. Kontaktovat přátele můžete zítra.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální energie vás vybízí k tomu, abyste se postavili čelem k intenzivní situaci týkající se vás a milované osoby. Nevadí vám přemýšlet o tom, co se chystáte říct, ale to, že tam musíte skutečně sedět a říct to a cítit všechny související emoce, které s tím souvisejí, vás zpomaluje. Ale zvládnete to.

Práce

Dnes se cítíte nesmírně sebevědomí a silní, ale někdo si stále myslí, že ví víc než vy – a tento člověk vás v tom hodlá zpochybnit. Připravte se na zúčtování. Ať už uděláte cokoli, neustupujte. Oběma vám to může prospět.

Peníze

Existují určitá omezení a limity pro vaši schopnost učit se a vyučovat a také cestovat. Ačkoli se možná těšíte na to, až se rozjedete, nemá smysl s tímto vlivem bojovat. Dobrou zprávou je, že existují i příznivé aspekty. Jsou to vaši přátelé, společenské kontakty, známí a kolegové, kteří podpoří vaše úsilí v práci i v peněžním životě. Poskytnou vám vítané rozptýlení, dokud se věci neotevřou.

Zdraví

Dnešní aspekt vám dává dostatek ohnivé síly k tomu, abyste prolomili všechna nepříjemná pouta, která vás možná dosud svazovala – a spoustu tvůrčí energie k plánování skvělé budoucnosti. Je to skvělá doba k tomu, abyste se prosadili v práci, našli si nové zaměstnání nebo jednoduše zlepšili svůj způsob života. Když už jsme u toho, není žádná výmluva pro to, abyste byli gaučovým povalečem, pokud nejste vážně nemocní.

Přečtěte si také